2/4 Lazy Lover válasza:
jó lenne ha nem cukrozznák agyon a termelők! de néha eheted nem halsz bele
3/4 anonim válasza:
Édesítésre nagyon jónak tartom, de nem alapoznék rá túlságosan, mégis csak szinte tömény cukor. Állítólag vannak benne egészséges enzimek, vitaminok, amik hő hatására bomlanak, ezért nem érdemes főzni vagy forró italba tenni.
4/4 anonim válasza:
Így van szénhidrátforrásnak nem jó. De édesíteni naponta kis mennyiségben fogyasztani jó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!