Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy teljes étrendről lenne...

Egy teljes étrendről lenne szó, jó így? Min változtassak?

Figyelt kérdés

75kg vagyok és 184cm 20 éves vagyok 2,5 éve edzem !Célom a Tömegnövelés

Reggel: 80 g zabpehely+30 g 100 whey prof+daily one + 1000 c vitamin + 5 gr bcaa + omega3+máj és vese védő

10 óra körül 150 g túró + zöldség gyümölcs sali kb 400-500g

13:00 150g rizs 150 g csirke,marha (váltakozó)

kb 14:00 kor megyek edzeni szóval majdnem az egy órási kaja után megy : 5 g bcaa + 5 szem amino 5600 +3 szem aakg + 3 szem hmb+ edzé után 30 100 whey prof + gyors felszivodású ch

18:00 150g rizs+150 g csirke,marha + zoldség

21:00 Ugyanaz mint hatkor

22:00 10 tojás fehérje 50 g túró + 100 whe prof + bcaa gr + 5 szem amino 5600

Ez így mehet ?

#étrend #teljes étrend
2017. márc. 12. 17:52
 1/7 Lazy Lover ***** válasza:
ha a makrók stimmelnek simán jó
2017. márc. 12. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ !
2017. márc. 12. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
A fehérjéden kívül a többi tápkieg pénzkidobás. Főleg az a fos amino tabletta nem tudom minek, de szerintem te se.
2017. márc. 12. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát oké akkor kezdjük : A vitamin is egyfajta táp. kieg. a vitaminok fontosak amiket én használok az imént írtam : daily one , c vitamin , omega 3 máj és vese védő , béta carotene szerintem mindnek elég fontos szerepe van !

Bcaa aminosavak az l-leucin, l-valin és l-izoleucin jelentik a testépítők számára az izomépítéshez és az izomlebomlás megakadályozásához a legfontosabb kiegészítőket.

Az izomzatban található aminosavak 35%-át a BCAAk teszik ki, ezért érthető hogy az aminosavak elengedhetetlenek az izomzat felépítéséhez

Amino 5600 Az AMINO 5600 egy teljes spektrumú aminosav formula, amely – többek között – tartalmazza az összes esszenciális és elágazó láncú (BCAA) aminosavat.

Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket.

2017. márc. 12. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Szépen bemásoltad a marketing fost azt látom, csak azt mond el nekem, hogy ha megfelelő a fehérje beviteled, stimmelnek a makrók, akkor szerinted mi a francot fog számítai az a pár g aminosav, ami igazából csak "előemésztett" fehérje. Magyarul megfejeled a sima fehérje beviteled pár grammal. Semmi jelentősége.
2017. márc. 12. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kokszolsz melette akkor elég patent étrend. Ha nem akkor meg egy elég nagy túlzás, ez esetben túl sok a fehérje 2g/tskg bőven elég az amino, bcaa, hmb, aakg totál felesleges. És amúgy is ha már ennyi tápkieget szedsz hogy-hogy a kreatin kimarad?
2017. márc. 12. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem szólókkal. Az Amino ehhez az étrendhez valóban pénz kidobás. Legyen helyette inkább creatin. Ezt a sok vese védö meg omega meg amiket írtál, cseréld le MultiPro-Plus-ra!! Ha nagyon akarod akkor +C-vitamin mehet mellé.
2017. márc. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!