Jó volt ez a bicepsz edzés?
Figyelt kérdés
Hátaztam ma aztán beraktam 1 bicepsz edzést. Kathi Bélától láttam a Fittmániába. 5 sorozat padon ülve (kalapácsosból indit és beforditom) aztán scott padon 8 sorozat. Végüli 21-ezés 5 sorozat. Nagyon bedurrantam és tetszik ez a bicepsz edzés. Végezhetem minden héten?2017. márc. 9. 17:17
1/8 anonim válasza:
Kathi Béla ajánlásával akkor igen ;)
Nekem is tetszik ez az edzés még nekem annyi hogy a bicepszpadot bele rakom
:)
3/8 A kérdező kommentje:
Miert?
2017. márc. 10. 00:05
4/8 anonim válasza:
Milyen hátazás az,ami után neked még van erőd 18 sorozat bicepszre?
Meg persze ha 18 sorozat bele megy bicepszbe,akkor a volumen se elég.
5/8 A kérdező kommentje:
volt evezés, lehúzás mellhez, lehúzás háthoz, evezés csigán, merevkaros letolás, felhúzás. Mindből 4 sorozat kivéve az evezés abból 6. Mindbe addig mentem fel amig birtam a 6-8 ismétlést.Eléggé érzem a hátamat is. Előtte ment 2 nitrox meg magas ch-n vagyok úgyhogy van energia :D
2017. márc. 10. 15:01
6/8 anonim válasza:
A legnagyobb hiba abban,amit leírtál, az az, hogy a felhúzás az utolsó gyakorlat. Az elsőnek kellene lenni, egy jó alapos bemelegítés után.
7/8 A kérdező kommentje:
kitudod fejteni hogy miért?
nem kötözködni akarok csak érdekel
2017. márc. 11. 14:51
8/8 anonim válasza:
Roviden es tomoren azert, mert a 3 alapgyakorlatra kell epiteni.egesz testes gyakorlatok, epp ezert ezekben tudsz a legnagyobb sulyt megmozgatni, pont ezert fogja ez a 3 gyakorlat megalapozni az erod,es izomtomeged.(mivel egesz testes gyakorlat,igy nagy sullyal tudsz dolgozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!