Ez is genetika miatt van?
Ekto-mezomorf alkat vagyok széles vállal keskeby csípővel, de pálcika karokkal. A váll és karizmaim szépek és definiáltak, de a bicepsz olyan, mint egy gömb fagyi, de mikor csak úgy "lóg" egy vékony kis semmi, mintha életemben nem fogtamvolba még súlyzót a kezemben. Fél éves edzésmúltam alatt semmit sem nőtt (előtte egy évig ment a calisthenics).
Erre még rápakol, az, hogy torz domináns vagyok, tehát nagy, férfias mell és kis kar párosítás.
Nincs étrendem, de mikro és makrotápanyagok terén igyekszeka maximumot kihozni az étkezésemből.
A suli konditermébrn edzek igyekszek hetente kétszer edzeni karra, tricepsz-centrikus edzést végzek bicepsz gyakorlatokkal szuperszettben
A karom mégsem nő. Az unokatesómnak ilyen idős korában már giga kezei voltak, pedig ő is naturál.
Van erre megoldás vagy fogadjamek, hogy,egy pólóban vékonynak kinéző genetikai hulladék vagyok? Az se zavar, ha így van, számomra az edzés inkább feszültséglevezetés, mint testet építő ipari tevékenység, bár nem ártana ha minden izomcsoporton megmutatkoznának az úgynevezett "kellemes mellékhatások".
15/f
--gömb--
Utolsó, én felhúzom a testsulyom dupláját mégis vékony vagyok. Ahhoz nem kell nagy izomtomeg és attól még a többi testrész lehet vékony. A kar simán.
Amúgy nem biztos hogy a szuperszett a tuti. Lehet érdemes volna megpróbálni más rendszert. Mondjuk egy sima 5*6-ot.
Én például eddig magas ismetleszzamra mondom hogy bevált, de mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!