Hogyan kezdjek hozzá? Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves lány vagyok,és szeretnék egy fittebb,jobban kidolgozott testet.Viszont nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Olvastam már elég sokat a témában. Bármennyire szeretnék minden nap nem fogok tudni eljárni konditerembe.Arra gondoltam,hogy itthon csinálnám meg mikor tudok elmennék.Hogy kezdjek hozzá?Valaki esetleg segít legalább egy kezdő/példa edzéstervben?Előre is köszönöm!!2017. márc. 7. 20:19
1/3 anonim válasza:
minden nap kondiba menni csak annak ajánlott aki tele van koxxal, neked heti 3 teljes test edzés kell :) és szálkásitó/tömegnövelő étrend attól függően hogy izmot szeretnél-e felszedni, vagy zsirt leadni
utóbbi esetben kardio is kell, előbbi esetnél nem kötelező
2/3 anonim válasza:
Sarga kapszulat olvasd el, kezdesnek nagyjabol jo lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
#2 Az miről szól?
2017. márc. 14. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!