Hogyan kezdjek hozzá?
Elolvastam a Fegyencedzsés című könyvet. (A gyakorlatokat csak átfutottam.)
Nem teljesen tiszta nekem, hogyan is kezdjem el. Nagyon lényegesnek tartja, hogy fokozatosan az ELSŐ LÉPÉSTŐL kezdjünk mindent. De mennyi a kezdő mennyiség? Azt írja par hetente növeljük a mennyiséget egy kicsivel. De ha mondjuk egyből meg tudom csinálni, akkor meddig csináljam, vagy mennyitől kezdjem? Van benne egy példa. Hogy ha valaki meg tudná csinálni az 5. lépést, mégis fontos hogy fokoztosan az elsőtől kezdje a gyakorlatokat.
Van a FRISS HÚS (azt hiszem ez a neve) edzésterv a végén. 2-3 edzősorozatot kér. Az mit jelent? Amennyit meg tudom csinálni szabqlyosan 3 sorozat alatt?
Nagyon megköszönném. segítséget. Ha valami nem tiszta nyugodtan kérdezzetek rá, lehet nem fogalmaztam elég világosan.
17/L
Attól függ, ha izmos akarsz lenni először is kell egy rendes étrend hogy izom legyen abból amit eszel... aztán az edzés..
Annyit kell belőle megcsinálni amennyit ír és még meg is tudsz csinálni, az ismétlésszám az hogy hány darabot csinálsz, a sorozat hogy ezt hányszor csinálod meg..
Látom szövegértés megy. Én 11 évesen megértettem....
Ügye van egy gyakorlat, ennek van 3 szintje. Első edzésen csinálj 3x annyi szabályosat ammennyit tudsz, a következőn próbálj meg többet, ha nem megy akkor simcs probléma. Ha elérted a haladó szintet azt ismételd még 2-3 edzésen és utána lépj szintet.
Kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!