Hogyan kezdjek hozzá a felsőtestem edzésének?
Figyelt kérdés
Nemsoká betöltöm a 16. életévemet 189 cm magas 70 kgos fiatal férfi vagyok és nemtudom, hogy kezdjek el edzeni. Laktózérzékeny vagyok (nem rég derült ki) és szerintem ezért vagyok jóval vékonyabb mint a velem egy korúak. A nyaramat szeretném a konditeremben tölteni de most erre nincs időm. A felsőtestemet akarok edzeni van hozzá 2db 5kgos súlyzóm és egy haspadom. A láb az nem fontos mivel futó vagyok és az elég edzést kap. Ha valaki tudna nekem írni egy edzéstervet és étkezési tanácsokat pl sok hús meg fehérjepor azt megköszönném. Az erő legyen veletek!2016. febr. 6. 01:02
1/3 anonim válasza:
A laktóz kihagyása nem gond, annyi mást ehetsz.
A súly kevés lesz. Szerintem vegyél pakolható súlyzórudakat s egypár súlyt.
Nyilván eddz mindenre s kezdőként teljes testes edzést nyomj. Részleteket én most nem írok, késő van, én pedig amúgyis kezdő.
2/3 Cortez70 válasza:
Nézz utána a fegyencedzésnek, mivel két 5 kilós barbisúlyzóval nem fogsz sokra menni. Esetleg oldalemelésre elég lesz pár hétig. Húst meg ehetsz és tojást is, szóval a fehérjebevitel nem lesz gond.
3/3 anonim válasza:
A laktóz érzékenységednek semmi köze a vékonyságodhoz. Attól, hogy futsz, ugyanúgy kell edzened lábra is, mert a futás más jellegű terhelés el vagy tájolva. Egyből nyilván nem lesz feltűnő a dolog, de ha évekig edzel felülre, alul meg csak futkosol iszonyaz aránytalan leszel és felemás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!