Szeretnék lefogyni, de nem tudom pontosan, hogy hogyan kezdjek hozzá! Adnátok tippeket?
Figyelt kérdés
166 cm magas vagyok 86 kg, és tudom, hogy ez nagyon egészségtelen, itthon szobabicikli van, esetleg erre adhatnátok tippet, hogy mennyi időt, milyen fokozaton heti hányszor csináljak, valamint érdekel esetleg jól tartható étrend szerűség. A cukor, és az édesség az tudom, hogy off lesz, és lelkileg fel is készültem, hogy nincs több nasi, de most tényleg elköteleztem magam. Olyan edzésformákat is szívesen várok, amihez nem kell edzőterembe menni, magyarul itthon elvégezhetem, esetleg futás, szóval valami általános dolgot, és ha esetleg valami étrendre van tipp, ami tényleg beválhat hosszú távon, ami nem ilyen semmit nem ehetsz dolog, akkor azt is szívesen várom. Remélem érthető, hogy mire gondoltam. Egy kérdésem pedig még lenne: Olvastam, hogy sok ember úgy mozog, hogy betekeri magát valami fóliával, hogy jobban izzadjon. Ez tényleg használ a narancsbőrre, vagy csak annyi, hogy több vizet vesztek, amivel lényegében nem tudom mire mehetek? Tényleg csak értelmes válaszokat várok! Köszönöm!2016. ápr. 4. 10:44
1/6 anonim válasza:
Sárga kapszula+ fegyencedzés.
Kezdésnek minden másnap szobabicikli, 45 perc minimum. Keress rá, hogy aerob edzés
2/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen szert nem akarok szedni, nem vagyok ilyeneknek a híve, és pénzem sincs arra, hogy ilyeneket megvegyek, másfelől pedig nem tudom mi az a sárga kapszula, de az edzésnek utánanézek, amit írtál! Köszönöm!
2016. ápr. 4. 11:03
3/6 anonim válasza:
A Sárga kapszula egy könyv címe!
Le tudod tölteni,olvasd el.
4/6 A kérdező kommentje:
Hoppá! Értem, ezt is köszönöm! :) Látszik, hogy ennyire vagyok "csak" tudatlan.. :)
2016. ápr. 4. 11:16
5/6 anonim válasza:
Minden nap szobabiciklizhetsz ha akarsz, én minden nap tekerek másfél órát, mellette konditerembe járok heti 3 teljes test edzésre, 1 év alatt -38kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!