Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyors fogyási tippeket szeretn...

Katkuszka kérdése:

Gyors fogyási tippeket szeretnék kérni! Hogyan lehet hónapokon belül eredményesen lefogyni? (Lent jobban kifejtem! )

Figyelt kérdés

Elkezdeném autóversenyzési pályafutásomat. Csak az a zökkenő, hogy a versenyző minél könnyebb annál jobban tud mozogni a pilótafülkében vagy kevesebb erőt fejt ki az autó.

Én kisebb túlsúllyal rendelkezem, ezért szeretnék tanácsot kérni fogyásban. Van valami bevált módszeretek? Étel, ital esetleg étrendkiegészítő? Milyen sportolással lehet hamar lefogyni?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :) Jaaah és lány vagyok :D

2015. ápr. 7. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Futás, kerékpározás, úszás, edzőterem amihez kedvet érzel az csináld. Ami fontos a rendszeres tesmozgás. Az étkezésben hanyagold a szénhidrátot a cukrot, a zsíros eteleket. Egyél rendszeresen, de este hat után már semmit. Az aktív mozgás és a helyes táplálkozás hamar meghozza az eredményét.
2015. ápr. 7. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Neki is állok! :)
2015. ápr. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!