Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Candida-diéta. Hogy lehet ezt...

Candida-diéta. Hogy lehet ezt kibírni hónapokon át?

Figyelt kérdés
Rettenetesen nehéznek látom első olvasatra a kúrát, és tartok tőle, hogy nem fogom bírni. Minden olyat el kell hagynom, ami eddig alapélelmiszer volt, és mivel nem vagyunk eleresztve anyagilag, nem tehetem meg a mindennapi sovány hús + saláták kombinációt. Ti mit ettetek, hogy bírtátok? Nem voltatok erőtelenek, idegesek vagy ilyesmi?
2010. okt. 26. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászom szerint teljesen b..ság az egész. Diéta után is kiújul, ha hajlamod van rá.
2010. okt. 26. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Én meg azt állítom, hogy nem f*szság, mert miután megcsináltam a 3 hónapot, teljesen elmúlt az összes tünetem, és azóta hírét sem láttam. Az elején nagyon furcsa volt nekem is, erőtlen voltam, de keményen betartottam és egy hét után már egészen hozzászoktam. Nézz körül itt, ide írtam pár dolgot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__12..

Sok sikert!

2010. okt. 27. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt mondják, a piacra, vagy a zöldségeshez kell menni ennivalót venni. Eleinte furcsa, meg bánkódsz, hogy nem azt eszed, amit megszoktál, és éhes maradsz, utána a szervezeted alkalmazkodik hozzá, és jobb lesz. Egy hét, amíg átállsz. Sok sikert!
2010. okt. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!