Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naponta mennyi mogyorót lehet...

Naponta mennyi mogyorót lehet enni?

Figyelt kérdés

2017. febr. 20. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Fél kiló után már marja a szám, sztem 1 kg lemenne, ha kitartó vagyok reggeltől estig akkor mondjuk 3kg is. Valakinken biztos menne több, de szerintem 4-nél több kilót nem LEHET megenni.

Vagy lenne célod is, esteleg étrended egy nem/testsúly/testmagasság-hoz? Mert akkor más kérdés, hogy mennyi fér bele de alapvetően étrend függő.

2017. febr. 20. 13:54
 2/6 Lazy Lover ***** válasza:
amennyi jól esik
2017. febr. 20. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyit hogy beleferjen a napi kaloriakeretedbe
2017. febr. 20. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:

S még azt hittem, hogy ha beírom, hogy negyedkiló, az felháborítóan sok lesz :D

Személy szerint annyit sem ennék tartósan.

De megoszlanak a vélemények, hogy mennyi egészséges. S persze kérdés, milyen mogyoróról van szó, a földimogyoró hüvelyes és kicsit más az összetétele s pl. a paleóban tiltott. Nekem egyforma a hozzáállásom az összes típushoz: napi 15 dkg OK-nak tűnik számomra akár kis kalóriaigénynél szálkásításkor is, persze ez étrend kérdése, van, akinek ennyi nem fér bele, nekem is csak akkor, ha nagyon akarom.

Egyes cikkek féltik az ember a sok fitát miatt, de semmi konkrét infót nem találtam erről, így inkább hallgatok a szervezetem jelzéseire. Tartós 15 dkg olajos maggal sosem volt baja.

Kevés az infó. Nem mindegy, kiről van szó.

2017. febr. 20. 15:41
 5/6 Szergej55 ***** válasza:
Annyit, amennyit a hatályos törvénykönyv előír.
2017. febr. 20. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem kipattog az arcom tőle, pedig imádom
2017. febr. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!