Sovány vagyok és izmosodni szeretnék otthon. Hogyan?
Menj futna az erre mind jó amit leírtál--
Kezd mondjuk 10.percel és folyamatosan növeld az időt,de ha eredményt akarsz heti 3-4x kell csinálni...
A fenékre a röplabda a legjobb...
A hasra pedig a felülés ebből mehet 4x5 vagy 5x5..
kedves 2-es
hulyeseget beszelsz a futassal mert az egyben kaloriadeficitbe visz ami fogyáshoz vezet
es ha fut akkor meg tobb kajat kell ennie
szoval a futas tömegelenel nem kell ha csak nem eszel tobbet
erősítő edzes valo izmosodashoz,nem futas
egyebkent kedves kerdezi miket es mennyit eszel?
Én hülyeségeket aligha:D
De kondibérlet nélkül elég nehéz bármit is kezdeni,mert a teremben minden megvan ami kell...
De persze a 3-as nem tudja mert még nem volt ott ha ott lett volna tudná hogy a futás nem csak a kardióhoz való de persze lehet hogy neked azt mondták mivel az ilyen 40-es csókáknak még az is kell,hogy tudjanak teljesíteni az ágyban:D
jarok terembe mar 2 eve
de tomegeleshez nem futas kell,igen neha lehet futni nem arrol van szo,de az nem tomegelesre valo
lattal mar olyant aki nagy darab mert futkarozik? mert en nem
es mivel nagyon sovany igy csak sulyzos edzest ajanlok neki
lehet meg sem tud enni annyi kajat amennyit kellene tomegelesnel es meg fusson is? erre is kell gondolni
futassal meg annyit ugyse fog hizni
1800 kaloria keves a mozgás mellett szerintem
2 éven keresztül én sem jártam terembe, otthonra súlyokat kértem mindig szülinap névnap karácsony stb.... édesapám csinált nekem az udvarra egy guggoló állványt a régi pelenkás korszakomból megmaradt hintaállványra :D:D:D télen nyáron ott csapattam, nem érdekelt befagy a popóm ... persze ehhez kellett édesapám jófejsége és ugye kertesházban lakunk .
súly nélkül és tömegnövelő étrend nélkül nem lehet formás feneket építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!