Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthon hogyan tudnék izmosodni?

Otthon hogyan tudnék izmosodni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves fiú vagyok. 180cm és 52kg. Eléggé vékony vagyok (legalábbis mások szerint 😂), ill. van egy kis tyúkmellem is. Ezen szeretnék változtatni a nyáron olyan feladatokkal, amiket itthon is el tudok végezni. Konditerembe jártam 2 hónapot, de nem szerettem, és messze is van, így sokszor elmaradt az edzés.

Főként a mellizom érdekel a fentebb leírt probléma miatt, de jó volna máshol is "formásodni".

Kissé nehézkes lesz, mivel 1 éves korom óta nem eszek húst...

Előre is köszönöm!

2016. jún. 23. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

veszel két összeszerelhető egykezes rudat, meg mellé sok 2.5 és 5 kilós tárcsát. gyakorlatok

bicepsz: váltott bicepszgyakorlat állva

tricepsz: lórugás, nyakmögé engedés

hát: evezés, fürészelés

mell: fekvenyomás, tárogatás

váll: vállból nyomás, oldalemelés, előre emelés

láb: guggolás, kitörés, szumóguggolás

csuklya: vállvonogatás

alkar: madárfogás, kalapács bicepsz

elég? :)

2016. jún. 23. 00:44
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
a húsfogyasztás nem probléma, annyi a lényeg hogy a súlyodnak kb a kétszeresét egyed meg grammba, tehát nálad 104 grammot, ami babbal, tofuval, lencsével, mogyoróval, zabbal 2-3 étkezéssel megoldható!
2016. jún. 23. 00:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a válaszod! Huhh, ezek elsőre elég idegen kifejezések, de holnap keresek róluk valami videót, vagy akármit! 😀

Erről a grammos dologról még nem hallottam, köszönöm, hogy tájékoztattál! Akkor beszerzek valami tofu féleséget 😋

Ilyen rudakat hol tudnék beszerezni? A Decathlon áruházban találhatok esetleg?

2016. jún. 23. 00:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Ohh, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a TV tornák, pl. Rubint Réka ilyen célra ugye nem jók? 😁
2016. jún. 23. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hát nem, azokat inkább meg se nézd, mert agykárosodást szenvedsz
2016. jún. 23. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
amig kis súlyoakt használsz, jó a hervis-es meg decatlonos rúd is, súlyoknál meg mindegy, a súly az súly. a gyakorlatokat csak irjad be youtubra, vagy googléba, megtalálod. a TV-s hülyeségeket hagyjad
2016. jún. 23. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#2: Azért azt tedd hozzá, hogy a fehérjebevitel legyen ennyi! Neked egyértelmű, de ha neki ez új, akkor az összes kajája lesz ennyi....
2016. jún. 23. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!