Hogyan csináljak ebből a fenékből azt a feneket?
Igen foggalmam sincs erről az egészről, h mit egyek...lehet rendesen főzeléket is, csak figyeljem h bevigyek elég kalóriát?
Akkor mennyi kalória kell nekem ha nem akarok hízni max egy nagyon picit?
Nincs pénzem se edzőre se teremre sajnos...
Nem tudom mennyi súllyal csináljam es milyen ismétles számmal a gyakorlatokat
Én megmondom őszintén, ettem már főzeléket gyerekként, de nem tudom, hogy miből készül (és most nem szeretném kiguglizni), ezért feltételezem, hogy pépesített zöldség megfőzve cukor nélkül a'la natur. Ebben az esetben semmi gond nincs vele.
A sárga kapszula kiváló kezdésnek.
Nőként van egy olyan csodálatos előnyöd, hogy a gyönyörű formás testhez nem kell brutális súlyokat használnod, viszont van egy olyan hátrányod, hogy könnyebben zsírosodsz, ezért jobban kell figyelned az étkezéseidre.
Megvan az, hogy tömegeléskor és szálkásításkor mennyi tápanyagot kell testsúlykilogrammonként bevinni...a Sárga Kapszulában is olvashatod.
Azonban van egy olyan "folyamat", hogyha normális étrended van, akkor egy átlag feletti, kó testet összehozhatsz méricskélés nélkül is, pusztán arra figyelve, hogy mit látsz a tükörben.
A teljesen edzetlen embereknek ezt szoktam tanácsolni kezdetnek (a Sárga Kapszula olvasása közben már el lehet indulni ezen az úton, aztán látni fogod a következő szinteket):
Nulla cukor, nulla fehér búzaliszt, nulla pálmaolaj, nulla glükóz-fruktózszirup (minden, amiben ezek vannak, az felejtős). Kevés szénhidrát (teljes kiőrlésű liszt vagy gabona), normális húsmennyiség(a kolbász nem hús, a felvágott sem hús. Hús a hal és a szárnyasok húsos része, esetleg a marha) és rengeteg zöldség. Ha meg csirkecombra van csak pénzed mell helyett, abban pont lesz annyi zsír, ami elég is.
Kezdetnek ezekkel birkózz meg, nézz szét a konyhában és a boltokban...számolgass egy kicsit (Lidlben tűrhető árak vannak a húson kívül).
És a legfontosabb. Amikor eléred azt a feneket...akkor lesz egy bevált étrended. Ha attól eltérsz már középtávon, akkor a jó fenék is oda lesz. Ez nem egy kis idő az életedből, ez egy más típusú élet.
Most adtam annyi tanácsot, ami több ezer forintba kerül. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!