Hogyan csináljak ebből a fenékből azt a feneket?
26, 2 éve szültem gondolom az is rásegít a löttyedtre..
Rendes kaja? napi klória bevitelre figyelek?
Sok tojas, kenyér, tejföl stb...1500kcal-nek kell meglennie elvileg h a súllyom tartsam
45 kiló vok
kenyeret tojás tejfölt, virslit eszek. Főzelékeket, tejfölös salátát, rizst, krumplit...
nem túl változatos...
Hát 45 kilósan ne akarj olyan feneket
Ha csak nem vagy 150 cm
A formás fenék alul izomból van felül zsírból ,neked izom abszolút nincs és ez a baj
mi az h ne akarjak olyan feneket? miért?
Oké szóval ha nem is akarok hízni akkor, csak formásodni, akkor is tömegnövelős étrend kell?
Ne haragudj, de nem vagy tisztában azzal, hogy milyen életmód kell egy olyan fenékhez (és a hozzá tartozó testhez) amilyet te szeretnél.
Tökéletes testhez tökéletes étrend és kemény edzés kell beépítve a mindennapi életedbe olyan fontossággal, mint a reggeli mosakodást. Akármi van, reggel megmosakszol gondolom. Na az étrend és az edzés is ilyen: Akármi van, azon a napon edzeni akkor is kell, enni akkor is kell.
Személyes példával élve: Én természetesen edzem férfiként, nincsenek brutál izmaim, de a nők jó időben nem ritkán az utcán is utánam néznek/szólnak...Van normális életem, munka, tanulás, barátok, párkapcsolat...de bármi történt az elmúlt 7 évben...BÁRMI...nekem heti 3-4-5 edzésem volt, aludtam legalább heti 4-5*8 órát és emellé mindig tiszta étrendet tartottam. Ha valami ezt veszélyeztette, azt kizártam, kiszerveztem, gané munkahelyről eljöttem minél hamarabb...
Ha egészséges testet akarsz, ahhoz egészséges életet kell élned, nem beilleszkedve a rossz szokások társadalmi elvárásaiba.
Az ilyen fenekű lányoknak, anyukáknak vannak Youtube csatornái...nem mind gazdag...de teljesen más egy napi rutinjuk, mint megkockáztatom, neked.
Szóval, ha nem vettem el a kedved eddig, hanem felcsigáztalak, akkor van esélyed egy ilyen fenékre.
Sok sikert! :)
26/F
+ előző vagyok.
- Figyelj oda az étrendre, egészségesen egyél és mértékkel,
- Vedd komolyan az edzést,
- Pihenj eleget.
- Légy türelemmel. 26 év elhanyagolt testét (bocsánat a kifejezésért, biológiai szempontból értem az elhanyagoltságot. abból kiindulva, hogy nem étkeztél rendesen és nem sportoltál rendszeresen) nem fogod hónapok alatt megváltoztatni.
Ennél jobb tanácsokat senki nem fog tudni adni neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!