Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan csináljak ebből a...

Hogyan csináljak ebből a fenékből azt a feneket?

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 15:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miota edzel? Hany kg vagy?
2017. febr. 16. 15:54
 12/25 A kérdező kommentje:

26, 2 éve szültem gondolom az is rásegít a löttyedtre..

Rendes kaja? napi klória bevitelre figyelek?

Sok tojas, kenyér, tejföl stb...1500kcal-nek kell meglennie elvileg h a súllyom tartsam

2017. febr. 16. 15:56
 13/25 anonim ***** válasza:
De nem m1 hogy milyen kajakat eszel. Hany kg vagy?
2017. febr. 16. 15:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem lottyedt...csak mas mint a masik kepeken..
2017. febr. 16. 15:58
 15/25 A kérdező kommentje:

45 kiló vok

kenyeret tojás tejfölt, virslit eszek. Főzelékeket, tejfölös salátát, rizst, krumplit...

nem túl változatos...

2017. febr. 16. 16:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy nőjenek az ozmaid tömegnövelő étrend kellene...
2017. febr. 16. 18:15
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát 45 kilósan ne akarj olyan feneket

Ha csak nem vagy 150 cm

A formás fenék alul izomból van felül zsírból ,neked izom abszolút nincs és ez a baj

2017. febr. 16. 18:43
 18/25 A kérdező kommentje:

mi az h ne akarjak olyan feneket? miért?

Oké szóval ha nem is akarok hízni akkor, csak formásodni, akkor is tömegnövelős étrend kell?

2017. febr. 16. 19:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem vagy tisztában azzal, hogy milyen életmód kell egy olyan fenékhez (és a hozzá tartozó testhez) amilyet te szeretnél.

Tökéletes testhez tökéletes étrend és kemény edzés kell beépítve a mindennapi életedbe olyan fontossággal, mint a reggeli mosakodást. Akármi van, reggel megmosakszol gondolom. Na az étrend és az edzés is ilyen: Akármi van, azon a napon edzeni akkor is kell, enni akkor is kell.

Személyes példával élve: Én természetesen edzem férfiként, nincsenek brutál izmaim, de a nők jó időben nem ritkán az utcán is utánam néznek/szólnak...Van normális életem, munka, tanulás, barátok, párkapcsolat...de bármi történt az elmúlt 7 évben...BÁRMI...nekem heti 3-4-5 edzésem volt, aludtam legalább heti 4-5*8 órát és emellé mindig tiszta étrendet tartottam. Ha valami ezt veszélyeztette, azt kizártam, kiszerveztem, gané munkahelyről eljöttem minél hamarabb...

Ha egészséges testet akarsz, ahhoz egészséges életet kell élned, nem beilleszkedve a rossz szokások társadalmi elvárásaiba.

Az ilyen fenekű lányoknak, anyukáknak vannak Youtube csatornái...nem mind gazdag...de teljesen más egy napi rutinjuk, mint megkockáztatom, neked.

Szóval, ha nem vettem el a kedved eddig, hanem felcsigáztalak, akkor van esélyed egy ilyen fenékre.

Sok sikert! :)

26/F

2017. febr. 17. 12:49
 20/25 anonim ***** válasza:

+ előző vagyok.

- Figyelj oda az étrendre, egészségesen egyél és mértékkel,

- Vedd komolyan az edzést,

- Pihenj eleget.

- Légy türelemmel. 26 év elhanyagolt testét (bocsánat a kifejezésért, biológiai szempontból értem az elhanyagoltságot. abból kiindulva, hogy nem étkeztél rendesen és nem sportoltál rendszeresen) nem fogod hónapok alatt megváltoztatni.

Ennél jobb tanácsokat senki nem fog tudni adni neked. :)

2017. febr. 17. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!