Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csontkovácsolás után nem...

Csontkovácsolás után nem lehet sportolni? Ha nem akkor meddig nem?

Figyelt kérdés
Miért?
2017. febr. 14. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem lehet? Én jártam hozzá heti 1x honapokig es edzeni is jartam 4-5x hetente. Kellemetlen amit csinál de nem fáj. Komolyabb mutetek utan meg azt mondom h ne edz na de egy ilyen utan ?
2017. febr. 15. 00:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan,ismerőseim voltak ők azt mondták hogy nem lehet(2 napig másik meg2 hetet mondott de ő régebben volt). Igaz-e? azt nem tudom ezért tettem fel a kérdést.
2017. febr. 15. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:

2 féle ember létezik

1 akinek nem csontkovácshoz kellene járnia, hanem nyújtania kellene...

Na nekik csontkovácsolás után begyulladnak az ízületeik és napokig fáj...

2 olyanok, akiknek lazák ropogósak az ízületeik ezért a gerinc tartó izmok kélesek elgémberedni, beállni egy egy rossz pozícióba... na nekik (nekünk) találták ki a csontkovácsolást és számunkra semmi kellemetlen nincs benne, sőt számomra olyan, mintha nyújtózkodás közben lenne orgazmusom... az egész testemben megkönnyebbülök..

2017. febr. 15. 07:00
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez nem a kérdésre válasz :/
2017. febr. 15. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
én megirtam hogy voltam csontkovácsnál, éreztem hogy mit csinált de nem hagytam ki ezért edzést. ilyen erővel ha elmegyek szemészetre akkor is kikell hagynom 2 hetet?
2017. febr. 15. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
ui: ha elakarsz valamit érni akkor nem hagysz ki 1 edzést sem hacsaknem életbevágó dolog jött közbe.
2017. febr. 15. 22:54
 7/7 A kérdező kommentje:
1-2 napot kell kihagyni csak. Ne gyere ezzel a motivációs dumával mert ilyen szempontban butaság. Egészség a fő már csak azért is mert saaar gerinccel nem lesz senki erőemelő.
2017. febr. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!