Nemrég kezdtem sportolni. Edzés után milyen fehérjeporból és hogyan csináljak shake-et?
Vettem egy shakert: [link]
Hogyan csináljak shaket? (Miből mennyit tegyek bele mielőtt felrázom?) Ne oltsatok, nemrég (pár hónapja) kezdtem normálisabban sportolni. Még új vagyok.
Az napi bevitel átlagembereknek az 1g x ttkg, testépítéshez inkább a napi kb 2g x ttkg fehérje legyen meg. Természetesen ennek kevesebb, mint a fele legyen porból. Tehát kellene hús, tojás, túró, stb is.
Tehát nem egy turmixban kell lenni 1g x ttkg fehérjének, sem 2g x ttkg-nak. Edzés után is elég 0,5g x ttkg fehérje, utána 1 órán belül mehet egy teljes étkezés, amiben szinté van 30-40g fehérje. Így már érthetőbb?
Ezek jók: MHN wheyprotein, Stillmass proteinjei, Myprotein impact. Ezek drágábbak, de jók: Scitec 100% whey professional, Biotech nitro pure whey, Ntrend Whey core 100, stb. Van 600 cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!