Adott egy szemely szerinted milyen tipusu etrendet kene kovetnie?
Figyelt kérdés
Szoval pontosabban rolam van szo, 191 cm magas vagyok es 104kg, 25% a testzsirom, van egy alap izomzatom, nyarra jobban szeretnek kinezni, szalkas akarok lenni, de megis hatalmas karokat mellet, vallat, csuklyat es labakat akarok... szerintetek inkabb tomegeljek most igy nyar elott vagy inkabb szalkasitsak le?2017. febr. 14. 16:07
1/3 Dobrovics Dániel válasza:
Ha nincs bajod azzal, hogy kicsit zsírosodni fogsz, akkor én azt mondanám, hogy tömegelj még, de csak ésszel!
Ha zavar a zsír, akkor szálkásíts le.
Ezt igazából neked kell eldöntened, hogyha tükörbe nézel mi az, amin a leginkább változtatni akarsz.
Valaki szerint a 25% tzs sok, valaki szerint belefér még.
Egyenlőre kár lenne már most elkezdeni nyárra szálkásítani szerintem.
Remélem tudtam segíteni!
~D
2/3 anonim válasza:
Ha 20kg al könnyebb lennél, sokkal könnyebben mozognál és sokkal könnyebben is vennéd rá magad... idén nyárra meg már sehogy nem lesz hatalmas karod meg melled.
Tökéletes étrend /edzéssel is a teljes testeden tudnál hozni nyárra ma 3-4kg izmot... az meg mérdtben szinte semmi.
3/3 anonim válasza:
én a helyedben szálkásitanék először és ha eléred a 12-15% testzsirt akkor tömegelés, akár nyár van akár nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!