Valaki tud ajánlani nekem egy normális étrendet?
Figyelt kérdés
Jelenleg 58 kg van, 19 F. Focizom, hízni szeretnék, de azt úgy hogy azt később izommá áttfejleszteni . Heti 3 foci edzés, heti 2 kondi. A foci edzés számát lehet csökkentem, így heti 2 foci edzés, heti 2 kondi. Étrendet szeretnék összeállítani. Találtam interneten egy "Egyszerű tömegnővelő " étrendet. Annyi a különbség , hogy én nem Scitece-s cuccot használnék, hanem Myproteineset.
Hogyan lehetséges ezt összeállítani?
Étrend : [link]
Myprotein : [link]
Lehet kicsit hülyén írtam, remélem megértitek. Köszi
2017. jan. 26. 10:24
1/3 anonim válasza:
Ha hízol, azt a büdős életben nem tudod "izommá átfejleszteni". Ami az első étrendet illeti, csirke, rizs, csirke, rizs, csirke, rizs. Nem ajánlom, ahogy a fehérje löttyöket sem. A második linken nem találtam étrendet. Határozd mega napi kalória szükségletet, azon belül a fehérje mennyiségét, és étkezz változatosan. nem kell túlbonyolítani. Majd ha már 5 éves csinálod, komoly versenyekre mész, ahol minden gramm számít, akkor lehet jobban elmélyedni a témában.
2/3 A kérdező kommentje:
nem versenyekre szeretnék menni. Focizok és ahoz kellene az étrend, mivel vékony vagyok. Hízni szeretnék
2017. jan. 26. 10:52
3/3 anonim válasza:
120g fehérje, 300g szénhidrát, 80g zsir
a makrókkal foglalkozz, nyilván nem kólából kéne bevinni a szénhidrátot hanem krumpli,rizs,teljes kiörlésű cuccok stb
ehetsz amit akarsz... a makrókon van a lényeg
kaloriabazis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!