Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Máshol is a gyatra kinézetű...

Máshol is a gyatra kinézetű emberek fújják ezeket az elveket?

Figyelt kérdés

Szóval már észrevettem néhány teremben, hogy azok szerint, akik szerint a felhúzás baromság, a húzódzkodás = rángatózás, meg nem kell keményen edzeni csak ameddig jól esik, illetve edzés után felesleges a fehérje tápkieg meg a makró a lényeg, a kajába sz**unk bele.

Eddig 4-5 teremben jártam és ezeket mindig azoktól hallottam, akik még natural szemmel sem néznek ki sehogyan vagy ha cuccolnak, keményen zsírosak. Azért akire már azt lehet mondani, hogy komoly fizikuma van, viszonylag alacsony testzsírral, komoly súlyokkal dolgozik sok-sok éve, azok sosem az ilyen "ne edz bukásig" meg "ilyen-olyan csoda edzésmódszert követek" emberek.

Ez általános tendencia vagy rossz helyekre járok? :D

2017. febr. 11. 11:58
 1/6 A kérdező kommentje:

Nem beszélve arról, hogy eddig amikor beszélgettem velük, kivétel nélkül normális étrendjük volt és edzés után tolták a kis fehérjeturmixot.

Szóval nem azt mondom, hogy nem lehet enélkül élni, de azért feleslegesnek tartani elég nagy bullshit. Ilyenkor jól esik 10 másodperc alatt betolni vagy 50g ch-t meg ugyanennyi fehérjét. Nem kell nyammogni rajta.

2017. febr. 11. 12:00
 2/6 Zedricht ***** válasza:
Minek beszélgetsz unszimpatikus emberekkel?
2017. febr. 11. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Felesleges a turmix edzés után. Csak marketing.
2017. febr. 11. 13:42
 4/6 Szergej55 ***** válasza:
Az edzés utáni mindenféle gezemice tényleg felesleges.
2017. febr. 11. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyilván keményen kell edzeni, de edzés után kb. "valamikor enni kell, megfelelően" a lényeg, a turmix és a ch pont nem. Nem mindenki eszik sok ch-t, aki tömegel. Nem mindenki iszik akár életében turmixot, aki kigyúrja magát. Van, akinek nem nyammogás egy jót enni, amúgy 50g fehérjét bizonyára meg tudok enni pár perc alatt. A napi kalóriaigényemhez általában már minimum félóra kell, de én hedonista vagyok, nem megyek rá az időre. Ha rámennék, 10 perc elég lenne. Ételből. Egyszer ki fogom próbálni, csak túlságosan szeretek enni...

De miért baj az, ha valaki edzés után hamar nem eszik 50g fehérjét s 6 étkezéssel tölt el akár sok időt?

2017. febr. 11. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A jó étrend persze fontos, azt nem vitatom.
2017. febr. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!