Konditermekben megjelenő Ogre kinézetű emberek mivel foglalkoznak?
Sokszor látok ilyet akármikor megyek, délelőtt, vagy estefelé.Általában hatalmas német autógyárakban készült kocsikkal jönnek, előadják, hogy milyen kemények, ordibálnak a teremben, meg a 200 kiló alatt hatalmasat nyögnek, és érdekes, őket senki sem vigyorogja meg.
De volt hogy egy 70 kilós srác nyögött párat , mert az utolsó két ismétlés nehezen ment ki, és szóltak neki, hogy nem színész tanfolyamon van.
èn elég nagydarab vagyok, bmw-m is van, szakács vagyok egy 4* os étteremben.
De ismerek pont terembõl egy albániából bevándorolt pufirizsát, õ nenõ vállalkozók mellett pózol öltönyben tárgyalásokon, vagy népszerû politikusok beszédei alatt esernyõtnyitogat ha jön a paradicsom, vagy a tojás...
emlékszem a válaszodra egy másik kérdésnél.
ott a haverod volt nagydarab és szakács de 5 csillagos étteremben és külföldön, de a bevándorló bodyguard ismerősödet már ott is írtad...
most akkor mi az igazság?
jah igen, és ott meg afgán volt a bodyguard ismerősöd.
azóta más állampolgár lett?
máshol trollkodjál...
"ez a leírás 100%-ban illik egy gyerekkori barátomra, õ szakács egy osztrák 5*-os étteremben.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
szakács haverom extrém eset, de õ ismer ilyeneket, akik pl afgán bevándorlók, és gazdag éjszakai üzletemberek, klubb tulajdonosok stb mögött kell álniuk öltönyben tárgyalás közben, nem is kimondottan védelemre inkább csak erõfitogtatásra. Akit haverom ismer ö egy politikus mögöt áll, havi 8000euróért... élni tudni kell :D
A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad."
nézd csak, vissza kerestem a válaszaid, amiket máshol írtál, szóval, jó nagy kamugép vagy.
az én nagybátyámra is ráillik az ogre kifejezés, õ is teljesen átlagos ember, õ egy olasz kávé franchise termékeit forgalmazza (leginkább házal vele) + csocsóasztalai vannak, amiknek vidéki kis kocsmákban 10-15000 ért bérel helyet
régen voltak nyerõgépei is, de azzal Orbán megszopatta...
hobbiból pedig fa játékokat készít és értéjesíti õket egy haverja németországban és angliában, egy igényes kézzel készült babaházért ott lazán megadnak 4-700 eurót, itthon meg alig viszik el ugyanazt 30-40 ezerért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!