Ezek az ogre, king-kong kinézetű emberek mivel foglalkoznak?
ma láttam egy hatalmas mercit, kiszállt belőle két akkora ember, hogy fekete laci összevonalkódozta volna a gatyáját.
Akkora volt a fószer, hogy a hatalmas kocsiból alig tudott kiszállni, meglátták őket a járdán az emberek, még a másik oldalra is átmentek.
Én meg álltam ott, mintha csodát láttam volna, ezek milyen emberek, mert se a bevásárlóközpontokba, se építkezésen nem látok ilyeneket, mit dolgoznak?
megsaccolni tudom, a karaj mindkettőnek 60 feletti lehetett, nagyobb volt, mint a combom, pedig az sem vékony, még testépítő versenyeken sem láttam ilyen embert.
félelmetes volt, nem hiába, még a járókelő is odébb álltak, ahol megállt a merci!
és hogy szereznek ezek ilyen munkát, pl a munkaügyiben nem láttam még ilyen hirdetést, de az álláskereső oldalakon sem.
vagy egyáltalán, miért lesz valaki ekkora, és hogyan.
Szerintem az ilyen emberek félelmetesek, nem normális, hogy egy tisztességes állampolgár így nézzen ki, hogy még a járókelők is megijednek tőlük.
fene abba a rohadt spenótba...
kerestem is gyorsan egy konzervet, és benyomtam, remélem még lehet esélyem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!