Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen emberek vannak a kondite...

Ilyen emberek vannak a konditermekben? Magatokra ismertek?

Figyelt kérdés

Sokféle ember jár edzőterembe, itt bemutatnak néhány fajtát közülük.Ki ismer magára?:)

[link]

2013. okt. 29. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért a legtbb nem ilyen egyértelmű, de találkoztam már pár fajtával :D Ebben a teremben a 2-es, 8-as kivételével jelen van mind, az előzőnek a fele ilyen volt :D
2013. okt. 29. 09:03
 2/12 A kérdező kommentje:

tegnap este, mikor rátatláltam a cikkre, egyből magam előtt láttam az összes konditeremből megismert embert ezekből a kategóriákból.

tényleg nagyon jó görbetükör ez a gyúróstársadalom felé...

a szerző biztos nem siette el a cikk, megírását, mert szó szerint ilyenek voltak az adott emberek, mint ahogy a cikkben le van írva, biztos megfordulhatott pár edzőteremben:)

2013. okt. 29. 09:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Felénk az 5. az elszaporodott faj
2013. okt. 29. 09:08
 4/12 A kérdező kommentje:
petair, akkor te valamelyik beváráslóközpontba jársz edzeni? ott vannak ilyen díszmajmok:)
2013. okt. 29. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálunk van a büdös, a jófejkedős-beszélgetős-néha csinálok valamit, de ott vagyok négy órát. Régebben volt több edzéstechnikus is. :-)
2013. okt. 29. 09:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Felénk itt a Dunántúli középvárosban nincs olyan hogy bevásárlóközpont.

Volt egy Szabadidő központ ott egy kis terem azt szerettem oda jártam egész normális emberek voltak. Megszűnt mert nem ment a hely.

Most van egy másik ami csak sportcentrum. Konditerem meg sok más divat sport is van másik részlegen.

Na itt már sok pénz villantó újgazdag ősbunkó is lejön társalogni.

De szerencsére azért akad egy-kettő aki edzeni jár ide.

2013. okt. 29. 09:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ömm, hát én igazából nem nagyon vettem ezeket észre :D Sehol nem volt ennyire tipikus a bagázs.
2013. okt. 29. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Én összességében megjártam egy pár termet pár év alatt és nagyjából minden teremben megtalálhatók ugyanazok a tipusú emberek

- okosparaszt és agressziv gyökér általában egy és ugyanazt az embert takarja

- szemétkonténer minden teremben van, hihetetlen mennyire büdös tud lenni egy ember

- az egotöblettel szenvedő edzéstechnikus rendkivűl tudja hogyan is kellene edzeni, osztja hangosan a tanácsokat mindenkinek, közben meg ő maga sehogy nem néz ki

- gengszter jellemzése jó, már a szándékos hangoskodásról meg lehet őket ismerni a tömegükön kivűl

- Öreg gyúrósok

Általában idősebb, nagyon korrekt barátságos emberek

Viszont kimaradt a listáról a "feszitősök" meg az általában szintén feszitős "szépfiúk", ők is általában megtalálhatók a termekben

2013. okt. 29. 09:24
 9/12 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Hö. Tény, hogy a társ. életem egy része ott zajlik... Azért nem ilyen durván. Van bennem valami még az edzőtechnikusból is, főleg, mikor sietnék. Tképpen ezt a kettőt váltogatom. Majd igyekszek figyelni. :)

A többihez nincs szerencsém, nálunk a tulaj egy hólyag, de a társaság miatt maradunk.

2013. okt. 29. 10:03
 10/12 clint ***** válasza:

hát igen...

sajna minden van nálunk is

2013. okt. 29. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!