Ilyen emberek vannak a konditermekben? Magatokra ismertek?
Sokféle ember jár edzőterembe, itt bemutatnak néhány fajtát közülük.Ki ismer magára?:)
tegnap este, mikor rátatláltam a cikkre, egyből magam előtt láttam az összes konditeremből megismert embert ezekből a kategóriákból.
tényleg nagyon jó görbetükör ez a gyúróstársadalom felé...
a szerző biztos nem siette el a cikk, megírását, mert szó szerint ilyenek voltak az adott emberek, mint ahogy a cikkben le van írva, biztos megfordulhatott pár edzőteremben:)
Felénk itt a Dunántúli középvárosban nincs olyan hogy bevásárlóközpont.
Volt egy Szabadidő központ ott egy kis terem azt szerettem oda jártam egész normális emberek voltak. Megszűnt mert nem ment a hely.
Most van egy másik ami csak sportcentrum. Konditerem meg sok más divat sport is van másik részlegen.
Na itt már sok pénz villantó újgazdag ősbunkó is lejön társalogni.
De szerencsére azért akad egy-kettő aki edzeni jár ide.
Én összességében megjártam egy pár termet pár év alatt és nagyjából minden teremben megtalálhatók ugyanazok a tipusú emberek
- okosparaszt és agressziv gyökér általában egy és ugyanazt az embert takarja
- szemétkonténer minden teremben van, hihetetlen mennyire büdös tud lenni egy ember
- az egotöblettel szenvedő edzéstechnikus rendkivűl tudja hogyan is kellene edzeni, osztja hangosan a tanácsokat mindenkinek, közben meg ő maga sehogy nem néz ki
- gengszter jellemzése jó, már a szándékos hangoskodásról meg lehet őket ismerni a tömegükön kivűl
- Öreg gyúrósok
Általában idősebb, nagyon korrekt barátságos emberek
Viszont kimaradt a listáról a "feszitősök" meg az általában szintén feszitős "szépfiúk", ők is általában megtalálhatók a termekben
Hö. Tény, hogy a társ. életem egy része ott zajlik... Azért nem ilyen durván. Van bennem valami még az edzőtechnikusból is, főleg, mikor sietnék. Tképpen ezt a kettőt váltogatom. Majd igyekszek figyelni. :)
A többihez nincs szerencsém, nálunk a tulaj egy hólyag, de a társaság miatt maradunk.
hát igen...
sajna minden van nálunk is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!