Mikor vannak a legkevesebben a konditermekben? Esetleg van olyan időpont amikor (szinte) senki?
Az, szteroidozott lufik. Valami tisztelet csak lehetne benned, ha már hülye vagy. Egyébként nem mindenki nagy ott, vannak kezdôk is, ettôl ne félj.
Te meg akkor 'ropi' vagy... :)
pultos csaj ismerősöm mesélte,hogy egyszer bejött a terembe egy kétméteres bűnöző fejű kigyúrt állat,megállt és csak nézte a csajt befenyítően.
kérdezte,hogy segíthet-e,de nem volt válasz,csak nézte egészen addig,amíg már tényleg a frász nem jött rá.
akkor megszólalt a manusz befenyítő hangon,hogy ő meg két haverja nem igazán kedveli a társaságot,ezért amikor jönnek edzeni,akkor senki sem lehet a teremben és kirakott egy köteg pénzt a pultra.
a csaj felhívta a tulajt és a fickó fizetett heti egy kilót és heti 3x reggel 8-10ig övék volt a terem.
egy hónapig jártak,aztán továbbálltak az 400ezer ft volt.
utánozd!
Köszönöm a normális válaszokat!:)
Délelőt én se tudnék menni. Ja és nincs minden zsebemben 400ft, meg ennyiért már inkább vennék vmi kondigépet ami elfér a szobámban (nem probléma, ha azzal nem dolgoztatnám meg minden porcikámat, nem testépítőnek készülök..)
ja és
"Valami tisztelet csak lehetne benned, ha már hülye vagy."
Csak én nem látom, mi a kapcsolat?
Vagy az okosaknak kell lenézni másokat, a hülyéknek tisztelni?
Igazából ez kiszámíthatatlan ,hogy mikor hányan vannak, szerintem érdemes megkérdezni az üzemeltetöt / tulajt hogy mikor mennyien vannak ezt csak ö tudja megmondani ha ott van
Amúgy én is járok heti 3x, megkérdeztük mikor vannak kevesen
Kedd, Csütörtök, Szombati napon,
Sok sikert!
Nem állítottam, hogy aki izmos, az csak szteroidokkal érhette el, viszont köztudott, hogy a szteroidok súlyosan károsak, és valamennyire az is igaz, hogy felfújnak.
Utolsónak pedig nagyon köszönöm a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!