Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek az átlag/'olyanmintmindenki' kinézetű/jellemű emberek jönnek be?
mindenki ugyanazt mondja, ha megkérdezel valamit, nincs véleményük semmiről, gyakorlatilag alkalmatlan bármilyen magasabb gondolatmenetbe bekapcsolódni.
a kinézet az ízlés kérdése ki mivel teszi nevetségesssé magát az utcán (gondolok itt az izléstelen női rövidnadrágfarmerboxer izére).
mellékesen én azt vettem észre hogy ha valami mellet kiállsz, legyen az egy világnézet, vagy csak simán zenei ízlés, és persze ez nincs benne a mindenki által elfogadott dolgokba, akkor kb. kinéznek. én így jártam. :D
lehet nem válaszoltam a kérdésre.
Nekem nem jönnek be egyáltalán a tömegcsajok mind ugyanúgy néz ki, ugyanaz a ruha, a haj, minden. Szeretem viszont azokat akik egyediek, nem követik a ribi stílust. Egy lánynak igenis legyen egyedi stílusa ami a valódi személyiségét tükrözi, legyen saját véleménye, ne pedig az legyen hogy "ha ő azt mondta akkor én is". Gondolom a lányoknál valami ilyesmi elvárás van a fiúkkal szemben.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!