Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm egy átlag 14 éves lány? 😃
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 16:41
3/14 anonim válasza:
Az első válaszoló tesztje mikor készült? Valaki tudja?
4/14 anonim válasza:
Mindenkinél más :). van nekem 175 cm-es, és 160 centis barátnőm is, 14 évesek. Én 170 vagyok, de azt szokták mondani, hogy ilyen idős korban a lányok többsége már megáll a növésben, és eléri azt a magasságot, ami felnőtt korában is lesz neki :). Ha nagyon átlagot kéne mondanom, akkor olyan 160 és 175 közé mondanám, nekem legalábbis az összes ismerősöm ebbe a szakaszba tartozik :D. Én 170 vagyok :). 14/L
5/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor kórosan alacsony vagyok. 156cm
2015. szept. 10. 18:12
6/14 anonim válasza:
már megint te? mondtuk már, hogy az alacsony lányok is lehetnek aranyosak
7/14 anonim válasza:
nem vagy nagyon alacsony nekem van az egyik baratnom aki 14 éves és mindössze 9.osztályos és tavval lett 160cm
8/14 anonim válasza:
Kb.160-175 legalábbis az én lány ismerőseim nagy része ilyen magas, de unokatesóm (lány) csak 147 cm.
9/14 anonim válasza:
Kérdező :).
Ne aggódj a magasságod miatt, ez is normális kategória még :). És látod, most is írták, hogy az alacsony lányok is lehetnek aranyosak :). Ha meg lesz egy párod, az nem a magasságod miatt fog szeretni :). Két bizonyítékom van erre, amit láttam, és nem kamu :).:
1.: ismerek egy 21 éves lányt, aki 160-55 centis, már nem tudom pontosan. Gimiben járt egy fiúval, aki kedves volt aranyos és még jól is nézett ki, és 2 méter 6-8 centis volt :). Ez az egyik bizonyítékom, hogy a fiúk nem magasság szerint válogatják a lányokat :).
2.: A tesitanárom 190 centis tanár, hatalmas, és nő. A férje meg törpenövésű, mégis boldog házasságban élnek együtt. :). Újabb bizonyíték, hogy nem a magasság számít.
4#-es voltam :).
10/14 Secret184 válasza:
Az alacsony lányok szerintem kifejezetten aranyosak, és nekem abszolút bejönnek, mint a magasabbak. :) És mellesleg ritka is, hogy a pasi a magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!