Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek egy menő srácnak átlag lány?
Van egy srác (32), aki messze klasszabb nálam. Extrém sportol (versenyszerűen motorozott régen), klassz személyiség, és az összes ismerős lány odavan érte.
Eddig egy másik lánnyal járt, egy szintén motoros, gyönyörű, diplomás, modell fiatal nővel (29).
Én hétköznapian nézek ki, 21 vagyok, és se diplomám, se semmi amit elértem, egy boltban vagyok eladó, és távol áll tőlem minden, ami extrém.
A srácnak kb 6 hónapja tetszem, azóta járkál utánam, mert hogy bejön neki a személyiségem, belém tudna szeretni.
Az összes lány barátom hanyatt van esve, hogy nem semmi pasi (külföldi amugy, dél-amerikai), hogyhogy nem jövök össze vele. Egyszerűen azért, mert kötve hiszem, hogy érdeklem.
Megmondtam neki egyszer, hogy majd akkor akarjon tőlem bármit is, ha majd szingli lesz, nem leszek második senkinél. Erre megmondta egy hete, hogy ha ez kell, akkor szakít vele, szóval, tegnap szakított a csajjal.
Normális, ha amugy még mindig nme értem, mi van?
(külföldön ismerkedtünk meg, és személyesen ismerem)
Itt az van, hogy nulla önértékelésed van, nulla önbizalommal társulva.
Azért, mert te ilyen semmitmondóan vélekedsz magadról, az még nem azt jelenti, hogy másnak is ez a véleménye!!
Ez a srác értékesnek és szépnek talál téged, csak te ezt alig akarod elhinni az önbizalom hiányodból adódóan!
Mellékesen, azért mert te egy átlagos lánynak gondolod magad, női szemmel, attól még egy férfi gondolhatja azt, hogy milyen csinos vagy!!
Tuningold fel az önbizalmadat! :)
És hidd el, neki van szerintem igaza, hogy szép vagy és nem átlagos, számára legalább is! :)
Őszintén szólva nekem nem kéne egy olyan pasi, aki 6 hónapig járkál más nők után, de szakítani persze nem szakít... Ez túl sok idő, és gerinctelenség a másik nővel szemben, simán megteszi majd veled is.
De egyébként én sem hinném, hogy átlagos vagy, mindenki mást talál szépnek :))
Aztán amikor beléd szeret, és ezt be is vallja a pasi, akkor már el fogod hinni, hogy szeret:D A modell meg a dühtöl örjöngésbe vált:D
Ismerek ilyen megtörtént történetet:D
Ezen, miért akadsz ki?
Lehet, te vagy akit mindig is keresett. Külsőre és belsőre te vagy akit maga mellé el tud képzelni.
bocs de szerintem csak le akar feltetni.ez az egész nagyon érdekes.van nője ,de téged fűz ,hirtelen szakít (honnan tudod ,hogy igaz -e?)
neked kell tudnod ,hogy milyen ,de én nem bíznék benne.
és nem az önértékelésed kicsi ,hanem reálisan látod a dolgokat.nekem is volt olyan,hogy éreztem ,hogy egyszerűen sehol sem vagyok ahhoz a fiúhoz aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!