Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz egy lány átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy lány átlag feletti?

Figyelt kérdés

Ha ezek jellemzőek rá, melyik kategóriába tennéd?

Külső:

-Szimmetrikus babaarc telt ajkakkal, kék szemekkel, hosszú természetes (szőke) haj

-Átlagos, arányos testalkat (170/60), ízléses, alakjának, időjárásnak és alkalomnak megfelelő öltözet

-Ápolt külső (karbantartott haj, bőr, szemöldök, enyhe smink)

Jellem:

-Makacs, őszinte, közvetlen, mosolygós, spontán, elvont, meggondolatlan, bájos

Érdeklődés:

-Művészetek, fantasy irodalom, zene (metál, rock, pop, pop-rock, indie, ambient), badminton, biciklizés, nyelvtanulás, utazás, történelem, pszichológia,

vallástan, elméleti tudományok

Így egyben melyik kategóriába tennéd?

Érdekelne, nem zavar sok vizet, vagy sikítófrászt kapnál tőle?

2015. júl. 12. 19:29
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak, aki jelentette és töröltette, miután világosan megmondtam, hogy nem én írtam ki kétszer, hanem rendszerhiba, mivel mindkettő 19.29kor lett kiírva.

Remélem, ennél nagyobb örömöd nem lesz az életben, kedves felhasználó.

2015. júl. 12. 19:46
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Ha őszinte, akkor már rögtön átlag feletti. Bár ebben kételkedem, mert őszinte lánnyal még nem találkoztam.
2015. júl. 12. 19:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
attól lesz valaki átlag feletti, ha jóban rosszban kitart melletted, a többi csak csillámpor.
2015. júl. 12. 19:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha túlzottan makacs és túlzottan elvont, akkor nálam kiesik.
2015. júl. 12. 19:52
 5/19 opened paradise ***** válasza:
57%
A leírást nem is veszem,az első válasz alapján szimpi! :D
2015. júl. 12. 19:52
 6/19 Interferencia ***** válasza:
Akkor ide is leírom, hogy ez alapján átlagosnak tűnik, de lehet éppen alatta és felette is, és érdekelne.
2015. júl. 12. 20:16
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Küllemi leírás korrekt. Jellemnél hagyja el a makacsságot, meggondolatlanságot és elvontságot. Érdeklődés leírása korrektül hangzik, kivéve vallástant. Nem vagyok vallásgyakorló. Ha nem traktálna a vallástannal, nem sértődne be mindenen, és nem annyira elvont, mint egy durván különc művész, akkor érdekes lehet számomra. Biztos, hogy nem unalmas lány az ilyen.
2015. júl. 12. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj, de szerintem kicsit jobbnak írtad le magad, mint amilyen vagy.

És sanszos, hogy ha belekérdeznék a művészetek és a pszichológia témakörbe nem kicsit jönnél zavarba :) vagy történelembe...

Tehát negatív tulajdonságod nincs? Érdekes... :)

2015. júl. 12. 20:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos, csak érdekelnek a vallások a régi és új pogányságtól a LaVey-féle sátánizmusig. Valamint a titkos társaságok, persze minden csak elméleti szinten, mert kíváncsi vagyok.
2015. júl. 12. 20:24
 10/19 A kérdező kommentje:

Kérdezz, ami érdekel, azzal kapcsolatban képben vagyok.

Van negatív tulajdonságom, de azok, mint az emberek nagy részénél, akkor jönnek elő, ha kihozza belőlem a másik fél.

2015. júl. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!