Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy lány átlag feletti?
Ha ezek jellemzőek rá, melyik kategóriába tennéd?
Külső:
-Szimmetrikus babaarc telt ajkakkal, kék szemekkel, hosszú természetes (szőke) haj
-Átlagos, arányos testalkat (170/60), ízléses, alakjának, időjárásnak és alkalomnak megfelelő öltözet
-Ápolt külső (karbantartott haj, bőr, szemöldök, enyhe smink)
Jellem:
-Makacs, őszinte, közvetlen, mosolygós, spontán, elvont, meggondolatlan, bájos
Érdeklődés:
-Művészetek, fantasy irodalom, zene (metál, rock, pop, pop-rock, indie, ambient), badminton, biciklizés, nyelvtanulás, utazás, történelem, pszichológia,
vallástan, elméleti tudományok
Így egyben melyik kategóriába tennéd?
Érdekelne, nem zavar sok vizet, vagy sikítófrászt kapnál tőle?
És külsőre is tökéletes vagy?
Pszichológia: mi a hold udvar hatás? (legyen benned egy kis becsület, ne guglizd be!)
Nem vagyok tökéletes, ember vagyok.
Mondom, ami érdekel. Vannak témák a pszichológián belül, amikről szeretek beszélgetni, szeretek utána olvasni, elgondolkodni rajta, nem vagyok pszichológus-hallgató, hogy tételeket és szakkifejezéseket magoljak be.
Szimpatikusnak tűnsz.
/Előző voltam./
Nézd, azért egy kép nem ártana, de ha valóban szimmetrikus, szép arcod van, akkor elvileg átlag felettinek számítasz. (ugye 170/60 az átlagos, de szép arccal már megakad a férfiak szeme rajtad. Persze az is számít, hogy formás vagy e , csípő, mell stb.)
Amiket a belső tulajdonságaidről irtál, gyakorlatilag irreleváns. Az számít, hogy mennyire vagy csinos.
Abban az esetben, ha valóban arra vagy kiváncsi, a férfiakat mi érdekli.
A többi tényleg lényegtelen
Aki meg a holdudvarhatást kérdezte, jó nagy retardált vagy, ha ilyen alap hülyeséggel akarsz villogni.
#17, TE jókora b_rom vagy.
Nekem pl attól átlagfeletti egy nő, ha elvisel, a toleráns meg nem volt a tulajdonságaid közt...szóval kiestél.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!