Ha nolvadexet szedek önmagában teszto-növelésre, az ér valamit?
Még azt is szeretném kérdezni, hogy mivel nem olvastam a herezsugorodást mellékhatásként, ezért kérdezném hogy HCG-t kell mellé szedni?
A nolvadexet ajánlották nekem teszto-növelésre, hogy előbb azt próbáljam meg, mint a teszto-t gélként, vagy szuri formájában.
Elnézést ha hülyeséget kérdeztem, teljesen tapasztalatlan vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Akkor miért tanácsolták hogy próbáljam meg előbb azt?
Ezekszerint akkor teszto mellé érdemes.
Olvasd el. Hogyne segítene már?
"Ahogy ez a tanulmány haladt tovább a 6. hétig, az agyaglapi mirigy érzékenysége a GnRH-ra jelentpsen magasabb volt, mint kezelés előtt vagy a 10. napi szintnél. Ennél a pontnál ugyanaz a 20mg dózis még mindig emelte a tesztoszteron és LH szintet egy átlagos 183% és 172%-al az alapszinthez képest, amely ismét csak mérhetően magasabb, mint ami a 10. napnál megfigyelhető emelkedés volt."
Dokinál kérdezz rá, hogy jó ötlet-e. Olvastam én már olyat, hogy gyenge tesztóra nolvát írtak fel vagy clomidot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!