Konditerembe járók! Kinézitek és megvetitek a +25 kg-val jövő lányokat?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne. + 25 kg-t sikerült magamra pakolnom, amit már kajálással próbálok lefogyasztani magamról. Szabadtéri sportokat a hideg miatt nem tudok végezni, pedig mennék futni. Már múlt év vége óta mennék konditerembe, de mindig lebeszélem magam róla, mert nagyon félek a megvető szemektől.2017. jan. 31. 19:00
21/30 MrPifta válasza:
Értelmes ember tiszteli azt, aki mer változtatni a helyzetén.
22/30 anonim válasza:
Nem nézem ki es az a jo, hogy akarsz változtatni. Ha nagyon zavarnak a többiek akkor is van megoldás. Egyik ismerősöm akin szinten volt vagy 30 kg + úgy csinálta, hogy először csak eljárt futni, biciklizni (nem a legforgalmasabb helyekre) plusz otthon is kardiozott YouTube-rol nézte a videókat, meg persze fogyozott. Aztan le is adott vag 15-20kgt. Es ezután kezdett el terembe jarni. Ezzel nem azt mondom, hogy te is ezt csináld, csak ha az első edzéseden rosszul érzed magad, akkor is van más megoldás.
23/30 anonim válasza:
Az miatt izgulsz, h abban az egy oraban mit gondol majd tolad az a 10 ember akivel talalkozol, de az miatt nem, hogy napi szinten hany emberrel talalkozol?(es mit gondolnak)
24/30 anonim válasza:
Én voltam vagy 140-150 kiló amikor elkezdtem lejárni másfél évvel ezelőtt. Azóta a legalacsonyabb mért súlyom 88 kiló, most azért vagyok megint olyan 95, de ugyanúgy járok terembe, és figyelek a kajára. Soha, senki nem gúnyolt ki, vagy röhögött ki. Sőt...
25/30 anonim válasza:
"Én még le is köpöm őket."
Na, Lenin elvtárs közéjük is lövethetett volna.
26/30 anonim válasza:
Én a jó csajokat szoktam megnézni, a többit észre sem veszem (szóval nem nézem ki őket). :D
27/30 anonim válasza:
A dagi az dagi. Ennyi. Vicces is mint Molnár Krisztián. Rajta is csak nevetni lehet! Akkor?
29/30 A kérdező kommentje:
Rábukkantam erre a régi kérdésemre :) Helyzetjelentés: A kérdésem kiírása után fél évvel már leadtam -20 kilót, azóta is tartom. :)
2019. ápr. 28. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!