Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerembe járók! Kinézitek...

Konditerembe járók! Kinézitek és megvetitek a +25 kg-val jövő lányokat?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne. + 25 kg-t sikerült magamra pakolnom, amit már kajálással próbálok lefogyasztani magamról. Szabadtéri sportokat a hideg miatt nem tudok végezni, pedig mennék futni. Már múlt év vége óta mennék konditerembe, de mindig lebeszélem magam róla, mert nagyon félek a megvető szemektől.
2017. jan. 31. 19:00
1 2 3
 21/30 MrPifta ***** válasza:
Értelmes ember tiszteli azt, aki mer változtatni a helyzetén.
2017. nov. 27. 17:34
 22/30 anonim válasza:
Nem nézem ki es az a jo, hogy akarsz változtatni. Ha nagyon zavarnak a többiek akkor is van megoldás. Egyik ismerősöm akin szinten volt vagy 30 kg + úgy csinálta, hogy először csak eljárt futni, biciklizni (nem a legforgalmasabb helyekre) plusz otthon is kardiozott YouTube-rol nézte a videókat, meg persze fogyozott. Aztan le is adott vag 15-20kgt. Es ezután kezdett el terembe jarni. Ezzel nem azt mondom, hogy te is ezt csináld, csak ha az első edzéseden rosszul érzed magad, akkor is van más megoldás.
2017. nov. 28. 00:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Az miatt izgulsz, h abban az egy oraban mit gondol majd tolad az a 10 ember akivel talalkozol, de az miatt nem, hogy napi szinten hany emberrel talalkozol?(es mit gondolnak)
2017. nov. 28. 07:18
 24/30 anonim válasza:
Én voltam vagy 140-150 kiló amikor elkezdtem lejárni másfél évvel ezelőtt. Azóta a legalacsonyabb mért súlyom 88 kiló, most azért vagyok megint olyan 95, de ugyanúgy járok terembe, és figyelek a kajára. Soha, senki nem gúnyolt ki, vagy röhögött ki. Sőt...
2017. nov. 28. 08:03
 25/30 anonim ***** válasza:

"Én még le is köpöm őket."

Na, Lenin elvtárs közéjük is lövethetett volna.

2017. nov. 28. 12:08
 26/30 anonim ***** válasza:
Én a jó csajokat szoktam megnézni, a többit észre sem veszem (szóval nem nézem ki őket). :D
2017. nov. 28. 18:06
 27/30 anonim ***** válasza:
A dagi az dagi. Ennyi. Vicces is mint Molnár Krisztián. Rajta is csak nevetni lehet! Akkor?
2017. nov. 28. 20:56
 28/30 anonim ***** válasza:
Majd lefogy a végén.
2017. nov. 28. 23:59
 29/30 A kérdező kommentje:
Rábukkantam erre a régi kérdésemre :) Helyzetjelentés: A kérdésem kiírása után fél évvel már leadtam -20 kilót, azóta is tartom. :)
2019. ápr. 28. 20:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Ügyes. Hajrá
2019. ápr. 29. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!