Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerembe járók! Kinézitek...

Konditerembe járók! Kinézitek és megvetitek a +25 kg-val jövő lányokat?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne. + 25 kg-t sikerült magamra pakolnom, amit már kajálással próbálok lefogyasztani magamról. Szabadtéri sportokat a hideg miatt nem tudok végezni, pedig mennék futni. Már múlt év vége óta mennék konditerembe, de mindig lebeszélem magam róla, mert nagyon félek a megvető szemektől.
2017. jan. 31. 19:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

80%-a meg még mindig úgy néz ki, mint mikor először lement. :D

2017. jan. 31. 19:53
 12/30 anonim ***** válasza:
A teremben senki le se sz4rja a másikat. Mindenki a saját edzésére, vagy divatpics4k esetében az instagramra koncentrál. :')
2017. jan. 31. 20:46
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 31. 21:11
 14/30 anonim ***** válasza:
Szálkás emberek? 100-ból egy aki izmos és szálkás is.
2017. jan. 31. 21:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok :)
2017. jan. 31. 21:52
 16/30 anonim ***** válasza:
31%

Nem kötelező konditerembe járni,ha frusztrálva érzed magad.

Én egy időben jártam "kipróbálás szinten" (kb 2-3 hónap) mondjuk elég jó formám volt már akkor is úgyhogy nem fogyni mentem.

Engem iszonyatosan zavart,hogy folyton bámult valaki és mellesleg nem is tudtam úgy haladni az edzésemmel ahogy szerettem volna.

Nem egyszer voltam szem/fültanúja olyannak is,hogy összeröhögtek egy-egy ducibb ember láttán...sajnos rengeteg a nagyképű kis menőgyerek akibe nem,hogy ész de mások iránti tisztelet sem szorult. Tisztelet a kivételnek persze,abból is rengeteg van.

Úgyhogy én tettem egy próbát,nem vált be.

Persze lehet,hogy vannak normálisabb helyek,vannak kimondottan női konditermek is,egy próbát neked is megér.

Ha pedig mindenképpen kondiba akarsz menni akkor próbáld meg kizárni a külvilágot,ami nekem nem sikerült :D

2017. febr. 1. 08:44
 17/30 anonim ***** válasza:
Nálunk most két hónapig tartó "fogyiverseny" van a teremben, és most tényleg sokkal több a duci lány-fiú. Én becsülöm őket, ők legalább tesznek azért, hogy jobbak legyenek, és nem otthon a tv előtt ülve zabálnak. Egyébként meg a többséget szerintem nem érdekli, hogy valaki vékony, duci, vagy kis súllyal kezd el edzeni, mert mindenki magára figyel inkább.
2017. febr. 1. 13:16
 18/30 mi a fene válasza:
Keress egy barátnőt, munkatársat akinek hasonló problémája van, járjatok együtt. Hátha úgy könnyebb elkezdeni.
2017. febr. 2. 13:13
 19/30 anonim válasza:
Nem. Pont, hogy inkább becsülöm őket, ugyanis ő veszi a fáradtságot és tényleg eljár a terembe nem csak siránkozik ahelyett, hogy fogyna. Aki a konditerembe jár(nem csak 1-2X hanem rendszeresen és becsületesen is eddz) azt senki sem nézi le kb.
2017. febr. 10. 20:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Hátha valaki olvassa a kérdést: sikerült megszabadulnom a súlyfeleslegtől, hála az önkontrollnak és a sportnak.
2017. nov. 26. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!