Zedricht kérdése:
Jó ha ezeket ettem ma?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég elhatároztam, hogy szállkásítani szeretnék.
Paramétereim:74kg180cm 16f
Ma két szendvicset ettem teljeskiörlésü kenyérből, ilyen kisebbfajtát, mindkettőbe 2 szelet sonka, paprika, vaj.
Ezután 80g barna rizs olyan 200g csirkemellel.
Itthon 2 tükörtojás, zöldborsófőzelékkel és nap végén egy narancs.
Tudom ,hogy nem a legjobb de suli miatt nincs nagyon idő mindíg főtt kaját csinálni meg itthon is főznek.
2017. jan. 30. 21:06
1/7 A kérdező kommentje:
És még hozzáteszem, hogy ma futottam meg bicikliztem, ami kb 500kalória -.
2017. jan. 30. 21:07
2/7 anonim válasza:
Ez így elég kevés, fehérjét kb. testsúlyodnyit vittél be. Szénhidrát is elég kevés. Azt kellene kitapasztalnod, hogy mennyi az a napi kcal bevitel, amitől heti 0,5 kg-t fogysz. Hetente 1x mérlegelj. Ha heti fél kg-nál többet fogysz, akkor emelsz a napi ch mennyiségen, ha kevesebbet fogysz, mint heti fél kg, akkor pedig csökkentesz rajta. Fehérjéből próbálj meg bevinni testsúlykilónként 1,5-2g-ot. Első hetekben nem kell megijedni, ha fél kilónál többet fogysz, hiszen az elején megy le rólad jelentős víz.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor majd figyelek ezekre:)
2017. jan. 30. 21:33
5/7 anonim válasza:
így van. Fehérjét emeld meg a ch-t is(valószínűleg).
6/7 anonim válasza:
Főtt tojást tudsz hamar készíteni. Ha futkosol és nincs időd a mogyoró is jó. feh 28g, ch15g, zsír 52g 644kcal/100g megenni is hamar meg lehet :D
7/7 A kérdező kommentje:
Uh igen fott tojast is ettem:) A mogyoro sajnos nekem elonytelen mert nagyon kipattogok az olajosmagvaktol:/
2017. jan. 31. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!