Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fogjak hozzá?

Hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én egy 19 éves 174 cm magas lány vagyok.A legutolsó mérlegre állásomkor ha jól emlékszem 73 vagy 74 kg voltam.Jelenleg nem érzem magam kövérnek hiszen a magasságom miatt eloszlik a súly de vékonynak sem mondanám magam, inkább olyan átlagosnak. Ezen szeretnék változtatni. Most kitűztem magam elé egy célt szeretnék 70 kg alá lefogyni és izmosodni, nagyobb,sokkal kerekebb fenék és izmos,szép, lapos has a céljaim közé tartoznak. Viszont nem tudom hogy hogyan fogjak hozzá. Voltam vagy 3 alkalommal konditeremben és el is tudok járni heti egyszer többször nem mert utazási költsègeket nem bírnám a nyelvtanárom miatt :/ mivel a lakóhelyemen nincs kondi, itthon pedig nem vagyok olyan kitartó.Sokkal jobban érzem magam a női kondiban mar maga a gépek látványa egy motiváció számomra. :) Nrm tudom milyen edzéstervet kellene elkezdenem nekem egy nagyon pontos edzéstervre lenne szüksègem miből mennyit és milyen gyakorlatokat csináljak akár a kondiban akár itthon ha nem tudok elmenni tobbször a kondiba egy héten. Emellett szükségem lenne valamilyen étrendre amit be kell hogy tartsak. Valami heti menre , szénhidrát csökkentett ételekre stb. Plusz èn nem is tudom igazán a tömegelés jelentését vagy azt hogy kardio nekem ezek idegenek.:/ Nem tudom kellene e innom porokat. Szóval nagyon sok infóra lenne szükségem. Valaki tudna nekem ezekben segíteni, tanácsokat leírni?köszönöm előre is a válaszokat
2017. jan. 27. 00:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sárga kapszula online ingyenes könyv (kb 30 oldal) jó útmutatónak. kondi: Heti 2 jó lenne ha nem megy akkor heti 1-2 otthoni edzést be lehetne iktatni. Konditeremben heti1x : Guggolás 4x10,kitörés 4x10,kétkezes bicepsz 4x10,egykezes koncentrált bicepsz 4x10,húzockodás/lehúzás mellhez csigán/evezés 4x10,fűrészelés 4x10,oldalemelés 4x10,vállból nyomás 4x10,fekvenyomás 4x10,letolás csigán 4x10,koponyatörő 4x10,hasprés 4x10,lábemelés 4x10, hiperhajlítás 4x10,állóvádli 4x10-20. Lehet picit sok lesz egy napon,de ha több nem lehetséges akkor szerintem így lehetne megoldani. Utáni 2-3 nap pihi. Izomlázra semmiképpen se eddz ! Otthon: fekvőtámasz,kitörés,hasprés,húzockodás,törzsemelés stb. . Étrend 1,5g/tskg (testsúlykilónként) fehérje,0,5-1g/tskg zsír (jó forrásokból l.: lenmagolaj,lenmag,mogyoró,hal,chiamag,sajt) illetve szénhidrát attól függően mi a cél. Mivel fogyni szeretnél ezért nem fog sok kelleni kcal számolj valami kalkulátorral hogy mennyir van szükséged napi -500kcal-val heti fél kilót fogsz fogyni(1g szénhidrát 4kcal,fehérje 1g 4kcal,zsír 1g 9kcal,alkohol 1g 7kcal). Egyél naponta zöldséget. Érdemes lenne valamilyen multivitamint venni(pl mega daily one). Porok nem kellenek ha jó a kaja. Kardió az a futás (130 feletti pulzusnál). Futni sem feltétlenül kell de heti 1-2x ha van kedved elmehetsz. Remélem segítettem,sok sikert!
2017. jan. 27. 01:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Neked ez nem fog menni.
2017. jan. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!