Létezik, hogy már nem megy a húzódzkodás?
Figyelt kérdés
3 hete kezdtem el edzőterembe járni, az első héten, az 1. hát+bicepsz edzésen csináltam 3x7 húzódzkodást aztán már a következő héten 1 se ment, illetve ezen a héten sem. Első alkalommal tudni illik, hogy kicsit bedurrantak az izmaim. 5-6 napig tartós izomláz + kissé kellemetlen fájdalom kísérte a bicepszem mikor kinyújtottam. Azóta edzettem a bicepszem meg a hátam is, semmi változást nem tapasztaltam a bicepsz és hát edzéseken ugyan úgy mennek mint első alkalommal de a húzódzkodás akkor sem. Miért lehet ez? Ötletek? Katabolizmus, az erős kezdés miatt?2017. jan. 23. 19:07
11/14 anonim válasza:
hát az elég komoly visszaesésnek hangzik, irreális
én mikor elkezdtem "edzegetni" akkor ment a 7-8 húzódzkodás, aztán mikor rendesen elkezdtem akkor csak súllyal edzettem, minden héten +2.5kg evezésre,felhúzásra aztán egyszer kipróbáltam amgam húzódzkodásban és ment 4-5 szóval nem estem nagyon vissza benne, főleg hogy 16-18kgval több voltam akkor :)
12/14 anonim válasza:
Osztott edzes is mehet az elejen. Akkora tevhit ez a teljes test...
13/14 anonim válasza:
Ilyen sok emberrel elofordul.Mikor milyen gatya van az emberen.Sok minden hozzajarul,kaja,pihenes,mire edzettel elotte,mentalisan mennyire vagy ott..Nekem is van,hogy egyik heten megy a fekvenyomas x kiloval,masik heten a 40kiloval kevesebbet is nehezen tudom felemelni,bicepszre is van hogy egyik heten siman tudok egy kezessel 27.5kiloval edzeni8x10et,masik heten a 15kilos is majdnem kiesik a kezembol
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat :)
2017. jan. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!