Miért ilyen a mellbimbóm? Hormonális probléma lehet? (Képekkel illusztrálva)
Furcsa jelenséggel állunk szemben:'D Enyhe ginekomasztia van a mellembe(közel sem olyan súlyos mint a képen) Doppingszert nem használok. A megjelenését a gyermekkori elhízásnak és a genetikának tudom be. Az a kérdés foglalkoztat hogy a mellbimbóm produkálni szokta mind a 2 képen látható állapotot(!):D Tehát egyszer olyan csúcsos és homorú mint az első képen rá pl 2 percre pedig helyre áll és olyan lesz mint a 2. képen. Tehát közel sem olyan csúcsos és a mell vonala is sokkal szebb. Nem tökéletes de nem is olyan homorú mint az 1. képen. Megjelenik a közepén ez a kis "bütyök" is:'D Ez a ginekomasztián túl valami hormonális probléma lehet? Abból következtetek erre hogy igazából a ruha, hőmérséklet stb nem befolyásolja az alakját az észrevételeim szerint. Lehetne ezen segíteni valahogy? Esetleg a legálisan kapható természetes tesztoszteron fokozók használhatnak?(23 éves vagyok ilyenkor még ugye nem ajánlják) Vagy csak a műtéti eljárás jelentheti a megoldást?
Komolyan? Eddig azt hittem Nesquik kakaó van benne...ez sok mindent megmagyaráz.
:D
Mit nem lehet ezen érteni? Egyértelmű.
Zsíros a melled, diétázd le.
Nekem is ilyen volt régen.
Ennyi a történet .
Ha valóban érdekelne a kérdés és figyelmesen végig olvastad volna akkor tudnád hogy most nem a mellről van szó vagy a ginekomasztiáról hanem a mellbimbó elváltozásáról. Amúgy a ginekomasztáról annyit hogy nem feltétlenül fog eltűnni maradéktalanul nagyon alacsony testzsírszázalék mellett sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!