Fogynom kellene vagy gyúrnom?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk edzeni, úgy néz ki hogy heti 2x tudok menni.A helyzet hogy egy jó erős 90kg vagyok igazából hasam nem vészes a melleim nagyon zavaróak.185 cm magas vagyok tehát vészesen nem látszik csak kicsit formálni szeretnék magamon.Elkezdtünk szabadsúlyos gyakorlatokat csinálni, és a végén általában egy 10 perc futással levezetni.A kérédsem az lenne hogy nekem kardióznom kéne vagy súlyzókkal edzenem? A cél az lenne hogy zsírból menjen le izomból meg fel.2017. jan. 19. 18:55
1/4 Rácz István Tamás válasza:
Hello! Szerintem inkább súlyzózz és valami hasgyakorlatot csinálj
2/4 anonim válasza:
Mindkettőt. A súlyzós edzés segít felszedni az izmot, a kardio leadni a zsírt. A kettő egyszerre igazából csak kezdőként megy, és persze az étrend kulcsfontosságú hozzá.
3/4 anonim válasza:
A súlyzós edzés is jó , én mondjuk a workout-ot javasolnám.
4/4 anonim válasza:
Na jó, de milyen workout? Mert a kardió és a súlyzós edzés is "workout".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!