Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fogynom kéne. Viszont utálok...

Fogynom kéne. Viszont utálok edzeni, diétázni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
(5-6 kilót kéne leadnom)

2016. jan. 28. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nincs munkám de szeretnék egy Ferrarit mit csináljak?:(
2016. jan. 28. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Maradj kövér, valamit valamiért.
2016. jan. 28. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
El kell döntened, hogy mi a fontosabb, senki más nem tudja megcsinálni helyetted, a te életed, a te tested, a te egészséged, épp ezért te rendelkezel felettük.
2016. jan. 28. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak köszönöm, ment a zöld kéz, az első kettőnek meg persze a piros :)
2016. jan. 28. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Lepontozhatsz, mint az elsőket, de az igazság. El kell döntened, mit akarsz! Ha le akarsz fogyni, tenned kell érte!

Ha semmit nem vagy hajlandó tenni érte, nemcsak hogy túlsúlyos maradsz, de még jobban elhízol, hiszen nem teszel semmit, tehát ugyanazt az életmódot folytatod, amitől meghíztál. És ez a hízási tendencia folytatódik...

Anno én is így mentem fel 107 kg-ig. Nálam ott jött el az a pont, hogy nem csak le akartam fogyni, de képes voltam tenni is érte.

Van, akinél hamarabb eljön, van, akinél egyáltalán nem, nem vagyunk egyformák. De csodát ne várj!

2016. jan. 28. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
28%
Majd gyere vissza ha kiprobaltad a hoodiat, flabelost, ordognyelv kivonatot, túrbo dietat es megvetted az osszes teleshopos edzogepet anyad penzebol mert a tapasztalat szerint ezek a fazisok kovetkeznek.
2016. jan. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!