Fogynom vagy gyúrnom kellene?
16 éves vagyok, 168 cm és 62 kg.Azt szeretném kérdezni, hogy gyúrjak, fogyjak vagy szálkásítsak ahhoz, hogy kicsit jobban nézzek ki?
Jelenleg az étrendem:
Hétköznap: 2 zsömle vajjal, szalámival/ májkrémmel.Ez van kb. dlután 2-ig.Utána amikor hazérek megeszek egy normál ebédet( 1 tányér leves, 1 tányér egyéb dolog, legtöbbször tészta pörkölttel) Utána este 6 felé megeszek egy kenyeret vajjal, párizsival, esetenként körözöttel, majd megiszok egy pohár tejet.
Hétvége:Reggelente általábna tükörtojást, néha 3 virslit.Egy normál ebéd, majd este az előbb is leír kenyér az előbb leír módon.
Mozgás:
Hétfőn, szerdán és csütörtökön van tesi, mostanában mivel jó idő vna ,ezért ki szoktunk menni futni olyan 1,5-2 km-t.Ez után általában focizni szoktunk még vagy 25 percet.
Néha haza szoktam sétálni, amikor nem jön busz, ez kedden és csütörtökön van, a táv 4,5 km.
Szoktam hétvégente biciklizni 10-35 km-t.
Továbbá a múltkor vettem egy futócipőt, hetente 2-3x meg nem határozott időpontokban elmegyek futni. 7 km-t szoktam futni úgys, hogy 3,5-nél megállok, pihenek pár percet és futok tovább.
Jelenleg így nézek ki: [link]
Ha tudtok esetleg valmi féle étrendet is írhattok, ami alkalmas lenne számomra.
Előre is köszi.
A fogyás mellett is lehet gyúrni, én azt mondom, hogy mivel nem sok izom van még rajtad, így én a helyedben tömegnöveléssel kezdeném és ehhez a kaját is nagyon rendbe kellene rakni. A tojáson kívül nem nagyon eszel használható kaját. Olvasd el az alapismereteket, hogy tudd miket kell enni és edzésterveket is találsz benne.
emellett persze mehet a foci, bicaj, stb, is.
sztem inkább emberesedj meg " tehát tömegelni (min.1-2 évig) kéne azután szálkásítani
Kaja meg hát ne haragudj de pocsék!
Leírom az én kajálási menetem :) persze én lány vagyok :) neked több kell mindenből!
1,6:00kor suliba menet előtt 3tojás
2,7:20 fele egy banán+a vitaminom
3,8:45 kor megy 150g zab+víz
4,10:30fele megy az első rizs(40g)+hús
5,13:30fele megint megy rizs(40g)+hús
6,16:00fele ami itthon van főtétel
7,7-8 fele meg 20g pufi rizs+magvak(dió,mogyoró)+ fehérje por :)
Nem mondom h tökéletes az étrendem, mert nem mindig számolom ki, de én láttok fejlődést magamon:)
Persze nem azt mondom h nem ehetsz meg egy jó kis körözöttes kenyeret mert tömegnöveléskor belefér csak ne legyen rendszeres így elkerülheted a túlzott zsírosodást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!