Az a sok csirkemell nem káros az egészségre?
Figyelt kérdés
Úgy-e az nyilvánvaló, hogy az a csirke ami a boltokba kerül nem igazán természetesen nőtt meg olyan gyorsan s akkorára amekkora. Készült valamiféle tanulmány ezzel kapcsoltaban, hogy hogyan hat az egészségre?2017. jan. 10. 21:41
1/3 anonim válasza:
Nyilván nem olyan jó mint ha a tanyán nevelnéd, de csak ezért biztos nem csapsz fel farmernak! :)
Amúgy nyugi, a "tudósok" szerint ma már minden rákkeltő!
2/3 anonim válasza:
Váltogatni kellen a fehérje forrásokat is szerintem(csirke,pulyka,halak,sajtok stb). De amúgy ma már minden káros,nem szabad semmiből sokat fogyasztani.
3/3 anonim válasza:
Vegan vagyok, ameddig ettem húst pánikbeteg voltam, gyógyszerek nélkül olyan rohamaim voltak, hogy mentővel vittek bilincsben a férfi zártra 3 alkalommal is...
10 éve vagyok vegan végső elkeseredésemben próbáltam ki ezt az étrendet, 10 éve tünetmentes a pánikbetegségem... 5 évvel ezelőtt volt egy megingásom 1 hétig ettem húst a 8. napon durva pánikrohamom volt...
Egyértelműen a húsban található mérgeket és hormonokat hibáztatom... ja és testépítés a hobbim...
Jöhetnek a piros pacsik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!