Sok csirkemell káros? Többi lent.
mondják hogy a sok felvágott káros meg zsiros. ez ok. Anyu kitalálta hogy a szendvicsemre rakjak sült csirkemellet,az nem zsiros és egészségesebb.
ha én hétköznap meloba mindig csirkemellet eszem szendvicsbe az sok? mert mit tehetnék szendvicsre? csak vajas vagy zöldséges nem jo attol éhen is halnék. valahogy attol már egy ora mulva éhes leszek mig ha van rajta vmi hus származék kibirom 3at is.
most akkor mit lehet? mi sok?
rakjál bele mindig más fajta szalámit, vagy csirkemellet, esetleg megkenheted ilyen túrókrémmel, akkor elég mellé a zöldség.
és emellett lehetne egyéb feltéteket is, pl sajt, tojás, akkor szintén elhagyható a szalámi..
GreenTea
Bizony! A zöld teával még egészségesebb :D Én nagyon egészséges vagyok!
jaaaaj ez a neved..basszus...ekkora marhát XDDD na nem baj....mármint én vagyok marha nem te:)
uccso elöttinek meg igen igazad van, majd igyekszem váltotzatosna enni, egy hét alatt meg is untam a csirkemellet is. most kenömájasozok meg sajtozok:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!