Androgél hatása?
Figyelt kérdés
Testépítés céljából értemes androgél nevű tesztoszteron testápolót használni? Minden nap 50mg adagot tartalmaz.
Ez mire elegendő? Ha azt nézzük egy injekció 250mg -ot tartalmaz. Mennyi idő alatt fejti ki a hatását? Felkenést követően már mellékhatásokat érezni?
2017. jan. 9. 20:41
1/9 anonim válasza:
"Testápoló." :D
Bátya, ez ugyan az, mint a szuri, csak nem szúrod, hanem kened, mellékhatás is ugyan az, felszívódást nem vágom, mert nem használtam. 1 injekció annyit tartalmaz, amennyi milit beleraksz és ahány mg abban van. Ez lehet 100mg/ml, 350mg/ml stb. Mellékhatásokat fogod érezni, ha érzékeny vagy rá, ugyan úgy, mint a szuritól.
2/9 anonim válasza:
Kend be vele az anusod akkor jobban fog csúszni az a terület ha érted mire gondolok
3/9 anonim válasza:
Bass#us ilyenrol meg nem hallottam. :DD tapasztalatok engem is erdekelnenek.
4/9 anonim válasza:
Hali!
Béla vagyok.
45F,197cm,140kg, nyáron szezonban 147kg, kar 52-54cm.
Kenem már egy ideje.
De csak naptej helyett, nem ettől vagyok ekkora:)
5/9 A kérdező kommentje:
Injekció esetében változó, hogy milyen gyorsan észlelhetők a mellékhatások, hisz észtertől függ. Gélt nem ismertem :)
2017. jan. 9. 22:44
6/9 anonim válasza:
Túl drága cucc. Heti 500 mg-hoz 10 csomag kellene. Az hetente 7 ezer forint.
7/9 A kérdező kommentje:
A legtöbb injekció csak 250-es, feltéve ha valóban annyi van benne. . :/
2017. jan. 10. 08:47
8/9 anonim válasza:
10ml ena kb 7-8k forint. Az elég 5 hétig, kenegetné a bánat magát ezzel a kenőccsel.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak gondoltam kipróbálom.
2017. jan. 10. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!