Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeles alatt heti egy...

Tömegeles alatt heti egy csalónapnak lehet pozitív hatása?

Figyelt kérdés
Csalónap alatt nem minden fajta cukros, telített zsíros kaját értek, hanem normálisabb kajákból többet. A hét első hat napján menne a tiszta kaja, normális mennyiségben, utolsó nap meg plusz egy gramm ch/tskg, meg egy kis plusz zsír.

2016. nov. 29. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:

én tömegelés alatt nem tartom csalónapnak a csalónapot, inkább csak lazának, pl hambi,pizza,chips, ilyenekre gondolok

annyi hatása van hogy annyival több zsir rakódik le, ha mondjuk 500kcalt viszel be igy csalásként akkor az havi 2000kcal, ami kb 200g hájat jelent a testeden

ez matekolás, persze mindenkinél msáhogy van, felesleges igy belegondolni, heti egyszer bőőőven belefér

2016. nov. 29. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves első: Ja, hogy te zsírt tömegelsz felfele? :D Az se lehet rossz :D
2016. nov. 29. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 ezt te miből szűrted le? csak leirtam milyen hatással van egy ilyen csalónap

ha elérem a 15% tzs-t( látszatra) akkor mindig leszálkásitok 12 köré

nem tudom mire alapozod azt hogy másoknak beszólógatsz, de ezt a nagy pofád tartsd meg az internetre mert igy senki nem tud arcon vágni

2016. nov. 30. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!