Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pozitív fekve nyomás hány fokba?

Pozitív fekve nyomás hány fokba?

Figyelt kérdés
15° 30° vagy 45°? Én eddig mindig 30° fokba nyomtam mert 45° fokba inkább a vállaimat érzem bár természetesen lehet én csinálom rosszul nagyon levan maradva a mellizmom felső része de jobban mondva inkább középen van egy kis hiányos réssz ahol lapos és minden máshol már szépen kerekedik, tanácsokat szeretnék kérni töletek hogy ti hogy csináljátok, és hogy pozitívba van-e valami értelme szüken nyomni?
2016. szept. 2. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

A pozitivas fekvenyomas az hulyeseg mert a vall veszi le a terhet a mellrol

Nyomj siman fekve es kessz

2016. szept. 2. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Na az ilyen buta válaszokkal meg hagyjatok kérlek..
2016. szept. 2. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

én minden nyomást egyenes padon csinálok, legyen az kétkezes, egykezes, szűk

igazából nem sok értelme van

2016. szept. 2. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Sehány, vizszintes 12 sorozat, és kész
2016. szept. 2. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a valladra akarod atrakni a terhelest a melledrol akkor jo otlet egyre nagyobb szoget allitani. Kulon felso reszt nem tudsz edzeni a mellizmodon. A melledet edzed es kesz. Ahogy egyre nagyobb a szog ugy szall be a vallad is a gyakorlatba.
2016. szept. 2. 22:03
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
Nem kell döntötten nyomni, nem tudsz a felső részre külön edzeni. Ezzel csak azt éred el, hogy a vállad átveszi a meló egy részét. HA meg szűken nyomsz azzal a tricepszet vonod be jobban a melóba.
2016. szept. 3. 05:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Esetleg kipróbálhatod ezt is:

[link]

Egyébként a mellizom egy elég kis részéről beszélünk, ami azért dolgozik rendesen sima nyomáskor és tárogatáskor is, ezért sokan megkérdőjelezik, hogy van-e egyáltalán értelme. Én olyan lassan fejlődök, és ehhez képest olyan gyakran változtatok a tervemen, hogy meg nem mondom neked, hogy így van-e vagy sem.

A középen lévő hiányos rész az izom tapadásából ered, nem tudsz vele mit kezdeni. Nekem is olyan. Sajnos nem mindenkinek van tökéletes genetikai adottsága ehhez a sporthoz.

Egyébként szerintem nem lehet azt mondani, hogy mindenkinek ugyanazok a gyakorlatok fekszenek. Gondolom vannak akkora eltérések felépítésben, hogy nem mindenkinek ugyanúgy dolgoznak az egyes izmok bizonyos pozíciókban.

Én most a negatív paddal próbálkozok, ami a builder szerint óriási baromság, nekem pedig az első próbálkozások után izomérzet alapján kedvező tapasztalataim vannak vele. Úgy érzem, hogy jobban terheli a mellemet, mint a vízszintes nyomás, ahol több terhet levesz róla a többi izom.

2016. szept. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!