Pozitív fekve nyomás hány fokba?
A pozitivas fekvenyomas az hulyeseg mert a vall veszi le a terhet a mellrol
Nyomj siman fekve es kessz
én minden nyomást egyenes padon csinálok, legyen az kétkezes, egykezes, szűk
igazából nem sok értelme van
Esetleg kipróbálhatod ezt is:
Egyébként a mellizom egy elég kis részéről beszélünk, ami azért dolgozik rendesen sima nyomáskor és tárogatáskor is, ezért sokan megkérdőjelezik, hogy van-e egyáltalán értelme. Én olyan lassan fejlődök, és ehhez képest olyan gyakran változtatok a tervemen, hogy meg nem mondom neked, hogy így van-e vagy sem.
A középen lévő hiányos rész az izom tapadásából ered, nem tudsz vele mit kezdeni. Nekem is olyan. Sajnos nem mindenkinek van tökéletes genetikai adottsága ehhez a sporthoz.
Egyébként szerintem nem lehet azt mondani, hogy mindenkinek ugyanazok a gyakorlatok fekszenek. Gondolom vannak akkora eltérések felépítésben, hogy nem mindenkinek ugyanúgy dolgoznak az egyes izmok bizonyos pozíciókban.
Én most a negatív paddal próbálkozok, ami a builder szerint óriási baromság, nekem pedig az első próbálkozások után izomérzet alapján kedvező tapasztalataim vannak vele. Úgy érzem, hogy jobban terheli a mellemet, mint a vízszintes nyomás, ahol több terhet levesz róla a többi izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!