Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdhetem így a szállkásítást?...

Kezdhetem így a szállkásítást? Belekezdenék a testépítésbe hobbi szinten, de az edzőm szerint sok a zsír rajtam. Szerintetek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Azt mondta az edző,akit felkerestem,hogy le kellene adnom a zsír valamennyi részét és kezdhetnék egy lassab tömegelést. Kijelentem,hogy nem célom a versenyzés,csak magamnak szeretnék megfelelni. Azt mondta,nagyon figyeljek a táplálkozásra,mert nagyon sok múlik ezen. Nos gondolkoztam rajta,hogyan lenne egyszerűbben/gyorsabban leadni a zsír nagyobb részét. Utána olvastam a Bodybulder oldalán és azt írják,hogy ha nem akarja valaki számolni a makrotápanyagokat,akkor a legegyszerűbb,ha csak HÚST és ZÖLDSÉGET eszik + nemi esszenciális zsírt. Mellette súlyzós és aerob edzés. A legfontosabb kérdésem az lenne,csinálhatom-e így szinte minimalis szénhidrátbevitelen a diétámat 4-5 hónapig pl vagy amíg le nem megy a zsír ??

Amúgy 24 éves férfi vagyok,75 kg és 182 cm magas. Segítsetek pls .

2017. jan. 2. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Kcal múlik minden. Hús+zöldséget nem javaslom.
2017. jan. 2. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
inkább tömegelj tisztán mert 75kg 182centihez elég kevés, kb egy darab csont leszel ha leszálkásitasz
2017. jan. 2. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
sárga kapszulát olvasd el.
2017. jan. 2. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2017. jan. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!