Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aranyér után mikortól lehet...

Aranyér után mikortól lehet edzeni?

Figyelt kérdés
Kikezelés után(Reparon krém -kúp,)mikortól lehetne nyomni a vasat?Várjak még pár napot,vagy lehet kezdeni kisebb súllyal?Tapasztalatok érdekelnek,kinek milyen hamar múlt el,mikor kezdett edzeni,stb...

2017. jan. 1. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én abba sem hagytam miatta az edzést. Kezeltem kenőccsel, és pár nap után teljesen elmúlt. Azóta is használok kenőcsöt, elő sem jön.
2017. jan. 1. 11:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam szüneteltetni az edzést,mert nehogy rosszabb legyen az erölködéstöl....Amúgy se kellemes érzés(nincs kint,csak fáj néha,wc-után kicsit jobban),bár rohadtul mérges vagyok,mert jól haladtam az edzésben(fogyni is akarok,szálkásítani kicsit).
2017. jan. 1. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Napi 40g rost meglenne legalább, akkor nem fájna többet.
2017. jan. 1. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, hogy milyen összefüggés van a súly alatt erőlködés és aranyér között.
2017. jan. 1. 12:53
 5/12 A kérdező kommentje:
A kajámban jelentős része van az ilyen termékeknek(gyümölcs,zöldségek,teljes kiörlésűek,stb),igyekszek szem előtt tartani:)Bár lehet hogy még jobban oda kéne figyelni?
2017. jan. 1. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:

#4 Az, hogy az erőlködéstől jön ki eleve, mert nagy nyomás éri. A guggolás ilyen lehet.

Kérdező ha nem is fáj iszonyatosan, akkor szerintem nyugodtan tudsz edzeni. Főleg szabad súllyal. Esetleg a guggolást hanyagold kicsit.

2017. jan. 1. 12:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát én se gondoltam volna....Nagyon azon gondolkozok hogy rápróbálok az edzésre...
2017. jan. 1. 12:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem fáj "kegyetlenül",néha kicsit szúr,sajog.Már kezelem,biztos jobb lessz:)
2017. jan. 1. 13:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Kettlebell-edzést csinálok,+tha-box edzések.Heti 6 edzés,szóval mozgok"kicsit".Csak még soha nem volt ilyen jellegű problémám.Lehet hogy túlreagálom?(38 F)
2017. jan. 1. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Amiota edzem sajnos fel evente elojon kb. Fontos hogy amikor mar az elso jelet erzed legkozelebb egybol kezd el kezelni magad.

Nekem eddig egyszer volt, hogy olyan szinten fajt, szurt, hogy kb ulni alig birtam. Akkor kihagytam 3-4 napot. Egyebkent annyira nem veszes es szoktam edzeni ugyanugy. Kb. 1 het alatt szokott javulni a helyzet.

Ha rosszabbodik, en a Proktis-M kenocsot es kupot ajanlom. Nekem pl a Reparon nem valt be. Enyhitette a tuneteket, de nem szuntette meg.

2017. jan. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!