20 ezerből tömegnövelő étrend?
Figyelt kérdés
ti hogyan oldanátok meg ennyi pénzből?
60kg vagyok, ennél többet nem tudok rá költeni
2016. dec. 21. 22:27
2/10 anonim válasza:
Nyilván hiányos kicsit az étrend, zöldség nem lenne rossz e mellé. Ha esetleg beáldozod a jó zsírokat, akkor telik arra is. Illetve valami multivitamin sem ártana még.
3/10 anonim válasza:
Sehogy... hiányos étrenddel hiánybetegségeket érsz el hosszútávon, nem tömegnövelést... keress jobb melót, vagy ne akarj ezzel a sporttal foglalkozni, nem éri meg tönkretenni magadat...
4/10 anonim válasza:
3. Mit gondolsz ha 20 ezerből nem tud teljes értékű étrendet összehozni akkor szar kajákkal össze tud teljesértékűt?
5/10 anonim válasza:
Nem momdtam egy szóval sem, hogy egyen szar kaját... mindössze annyit mondtam, ne akarjon hiányos étrenddel tömeget növelni...
6/10 anonim válasza:
7 hónap volt a rekordom, ameddig tudtam ilyen szar monoton egyhangú minden nap ugyan azt enni... pedig én aztán bírom a monotonitást...
Tömegnövelő étrendet egyszerűen nem tudok 40-50ezer alatt kihozni hosszútávra...
De még jellemzőbb a 60...
7/10 anonim válasza:
Vegyél egy zsákos jumbót meg egyél mellé zöldségkeveréket :D
8/10 anonim válasza:
Jumbót inkább hanyagolja, ha lehet. 20 ezerből havonta nem lehet megváltani a világot, de azért lehet egészségesen étkezni, csak akkor 1-2 luxust, mint lenmag- vagy olívaolajat nem tud megengedni magának. (Amik azért nem lennének rosszak persze, de ha nincs rá keret, akkor nincs. :/ )
9/10 A kérdező kommentje:
tápkieggel együtt ha szükséges 30 ezret tudok rászánni, ha számit valamit, csak elfeljtettem
2016. dec. 24. 02:22
10/10 anonim válasza:
Hát akkor azért meg lehet oldani. Amit írtam, az nem rossz. Ahhoz veszel még egy kis zöldséget, meg egy multivitamint, és megvagy. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!