Intelligens Street Workout?
Már évek óta járok edzőterembe, de most úgy alakult, hogy tavasztól elkezdem a Street Workout edzéseket. Kényszerből, természetesen, hosszú sztori.
Persze tisztában vagyok azzal, hogy milyen gyakorlatok vannak stb. de azért elkelne a segítség.
A gond az, hogy eddig akárkivel beszélgettem a SW-ot űzők között, finoman szólva a gyengén bútorozottak ami edzéselméletet illeti. Szóval ez a "lemegyünk oszt nyomjuk, ami jól esik, mert mi nem pumpálgatunk, hanem natúr izmot építünk" szint...na értitek, nem ezt akarom. :D
A fegyencedzés könyvek sem túl kidolgozottak. Mire gondolok? Testépítésben be lehet lőni, hogy 8-10 ismétlés X sorozat Y gyakorlat optimális általánosságban.
De a saját súlyos edzésről semmi ilyesmit nem találok...Valakinek van működő és megfelelő háttérrel alátámasztott könyve, edzésterve vagy bármilyen infója? :)
Szóval egy intelligens Street workoutos ember segítségére lenne szükségem.
Nyilván össze tudok én is dobni egy normális és a szinthez képest ütős edzéstervet, de minek szivassam vele magam, ha már vannak kidolgozott edzéstervek? Az számomra nem edzésterv, hogyha kimegy 15 fekvőtámasz, akkor jöhet a fekvőtámasz úgy, hogy fenn van a lábad egy emelvényen, mert az ugye teljesen izmokat mozgat meg.
Nagy izmokat nem fogok építeni, de örülnék neki, ha legalább arányosan néznék ki.
Fegyencedzés 1-2-3 egyben nem külön külön... de ez csak a gyakorlatok felépítéséhez...
Az elméleti részre pedig Dan John - beavatkozás című könyve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!