szerintem ezekben nincs szteroid.tudtommal a szteroid izomnővekedéshez "kell".ezek a street workosok egyike sem nagyon haladja meg a 75 kilót.csupaizom ,szálkás krapekok.kedvencem:Frank Medrano.
2016. nov. 19. 09:31
4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor a szteroidoknál kicsit el vagy tévedve, mert a tour de france-on is rengetegen streoidoznak (és tak)... ha jól tudom erre a versenyre mondták hogy dopping nélkül nem lehet megnyerni és itt nem a coffein tablettára gondolok.
Izomépítésre, állóképesség növelésére, erőfokozásra ugyan úgy vannak doppingszerek.
2016. nov. 19. 09:40
5/10 A kérdező kommentje:
Frank pedig olyan tipikus szteroidosnak tűnik nekem. Vega testépítéssel 150g fehérjét bevinni alaphangon... hát nem tudom. Ráadásul elég száraz is mellé szinte mindig
2016. nov. 19. 09:45
6/10 anonim válasza:
Neccesen elerheto. Viszont szerintem ok nem naturalban ertek el.
Tobb fele steroid van. Van az anabolikus amit a gyorsabb regeneralodas, gyorsabb izomtomeg novekedes erdekeben szednek. Van amitol jobb lesz az allokepesseged illetve gyorsabb leszel. Ez utobbit inkabb A tour de france-on hasznaltak. Es igen, ellehet erni, csak jobban oda kell figyelni az etkezesre, alvasra, es tobb idot is vesz igenybe. Remelem segitettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!