Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Postán feladott testépítőszer?

Postán feladott testépítőszer?

Figyelt kérdés

Nemrég testépítés céljából rendeltem néhány szteroidot külföldről, egy ideje nem látom mozogni a csomagot.

Elképzelhető, hogy valahol a vámosok megfogták? Ilyen esetben mire kell számítani? Meg fogják semmisíteni vagy még az is lehetséges, hogy megbüntetnek?

Én nem akartam vele senkinek rosszat, csak vékony vagyok, saját célra vettem volna.

2016. nov. 11. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Jobb is, hogy nem érkezett meg.

Amúgy kamuszagot érzek.

2016. nov. 11. 20:44
 2/6 anonim válasza:
Nem jelent semmit, hogy nem mozog. Nekem volt 2-3 hónapos postám is, azok jó sokáig nem mozogtak, mégis megjöttek.
2016. nov. 11. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor várok még vele egy kicsit, hátha megérkezik.

Csak nolva és 3 HCG (1500) amp. volt benne

2016. nov. 11. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Miota nem frissult a tracking? Nekem volt olyan sokszor, hogy egy hetig semmi valtozas, aztan egyszer csak jon vele a postas.
2016. nov. 11. 21:56
 5/6 A kérdező kommentje:
1 hete már áll.. pedig innen érkezik a szomszéd országból, csehektől.
2016. nov. 11. 22:15
 6/6 anonim válasza:
nagyon-nagyon ritka esetben fogják meg a csomagod,főleg csaj akkor ha nagy mennyiséget rendeltél.Megbüntetni nem fognak,csak le kell tagadni mindent,senki sem tudja bizonyitani h te rendelted
2017. ápr. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!